Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz izleyicilerini hüsrana uğratan sahne!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini hüsrana uğratan sahne!

Ekranda fenomen bir dizi haline gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi, izleyiciler tarafından çok beğenildi. Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 21. bölümüyle ekranda sezon arası verdi. Son bölüm tanıtımı yayınlandığında, sosyal medyada izleyenleri heyecanlandıran bir sahne merakla beklendi. İşte detaylar…

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

Tahir’in ince davranışlarına, sosyal medyadan destek geldi…

Tahir ve Nefes evlenmesine rağmen, Nefes’in Vedat’la yaşadığı süreci iyi bilen Tahir, onun önce yaralarını sarmak istedi. Nefes, Tahir’in kendisine karşı bu hassasiyetine, ona daha yakın davranarak karşılık verdi. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir’in Nefes’e tavırları, izleyicilerden beğeni topladı. Sosyal medyada yorum yapan izleyenler, Tahir’in ince davranışlarına, Nefes’i bir kez daha yaralamamak için ona karşı hassas tavırlarına övgüyle yanıt verdiler. Ancak Nefes’in evlendikten sonra Tahir’e daha çok yakınlaştığı ve artık onunla birlikte uyumaktan da kaçmadığı görüldü.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları

“Ben gerçekten senin karın olmak istiyorum”

Sen Anlat Karadeniz dizisi izleyiciler tarafından büyük bir merak içinde takip ediliyor. Dizide Son tanıtımda ise “Ben gerçekten senin karın olmak istiyorum” sözleriyle artık Nefes ve Tahir’in aşklarının artık başka bir sürece girdiği düşünüldü. Nefes, Tahir ile birlikte olmak konusunda daha cesur davranmıştı. İzleyici bir beklenti içine girdi ancak sahne, pek de sanıldığı gibi gelişmedi. Nefes’in hazır olduğunu söylemesine karşın Tahir, onun sırtındaki yaralara bakınca, henüz yüreğindeki yaraların da geçmediği, yıllarca tacize ve istismara uğramış olan Nefes’i beklemeye karar verdi. İzleyenlerin de hüsrana uğramasına neden oldu. Sosyal medyada yaptıkları yorumlarda her ne kadar Tahir’in ince davranışlarını beğenseler de iki aşığın kavuşmasını istediklerini de belirtiyor izleyenler.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde çok konuşulan o sahne:

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler