Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

İçerde dizinde Yeşim karakteri ile ekranda olmuştu. Sevilen dizi İçerde’de göstermiş olduğu başarılı oyunculuk ile gündeme gelmişti. Şimdi ise atv’deki Sen Anlat Karadeniz’de Eyşan’ı oynuyor. Ekranda fırtınalar estiren dizi, büyük ilgi görüyor. Dizinin sevilmeyen karakteri Vedat’ın amcasının kızı rolündeki Gözde Kansu, aslında çok marifetli bir oyuncu. İşte detaylar…

Gözde Kansu Kimdir?

Gazetecilik’ten söz yazarlığına, tiyatrodan sinemaya pek çok farklı dalda yer alıyor…

Gazetecilik’ten söz yazarlığına, tiyatrodan sinemaya pek çok farklı dalda yer alıyor. Gözde Kansu’nun Sıla’nın çok sevilen bazı şarkılarının da söz yazarı olduğunu ve aynı zamanda İzmir’den çocukluk arkadaşı olduklarını da birçok kişi bilmiyor. Gözde Kansu, Habertürk’e verdiği bir röportajda Sıla ile arkadaşlıklarını ve İzmir’den İstanbul’a Sıla sayesinde nasıl geldiğini ise şöyle anlattı.

Gözde Kansu’dan Samimi Açıklamalar!

“İzmir’de tiyatro yoktu. Biz Sıla ile hazırlık, ortaokul ve liseyi birlikte okuduk. Sonra o Bilgi Üniversitesi’ni kazandı ve İstanbul’a gitti. Doğum günümde aradı, ‘Hadi hocam, ne yapıyorsun sen hâlâ İzmir’de?’ dedi. İstanbul’a geldiğimde otobüsten indim, Sıla valizimi elimden aldı, ‘Bu evinin anahtarı’ dedi. Sonra Ahmet Gülhan’ın ‘Medya Medya Nereye? oyununda oynamaya başladım.” Sevilen şarkıcı Sıla’nın Özledim Onu, Konuşmadığımız Şeyler Var albümündeki Zamanında şarkısının sözlerini de birlikte yazdıklarını belirterek o günü şöyle anlatıyor: “İzmir’de dedemi kaybettiğim günlerdi, içim döküldü ve yazdım. Sıla ile telefonda konuşurken, ‘Okusana bana yazdıklarını’ dedi, okudum. Aradan bir süre geçti, bir araya geldik. Sıla ve Efe Bahadır şarkıyı çaldılar ve söylediler. Ben ağla ağla… Sıla şarkıya mührünü koymuştu.”

Gözde Kansu Oyunculuğa Nasıl Adım Attı?

Sen Anlat Karadeniz’deki rolüyle konuşulan Gözde Kansu, bir dönem İzmir’de bir gazetenin Ege ekinde de yazılar yazıp, muhabirlik yapmış bir kişi. Tiyatro oyunculuğu da yapan Kansu, oyunculuğa geçişini ise şöyle anlatıyor. “İzmir’de gazeteciliğe devam ederken İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyun izleyip yazmak için İstanbul’a gittim. Sonra tiyatro sınavlarına girmeye karar verdim. Girdim ve kazandım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler