Ana SayfaDizilerSurvivor Sembol ve iletişim oyunları sonuçlandı! İşte detaylar...

İlgili Postlar

Survivor Sembol ve iletişim oyunları sonuçlandı! İşte detaylar…

Survivor’da 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Sakatlığı bulanan Damla Can’ın ağlayarak ‘Artık olmuyor’ demesi dikkat çekti. Survivor Acun Ilıcalı, “Damla için şu an çok iyi görüntü göremiyoruz. Survivor’dan sakatlanıp ayrılmak zorunda kalan yarışmacılar da oldu. Sağlıktan daha değerlisi de yok. Asla da oyna demeyiz. Sağlığınız çok çok önemli” dedi. Damla’nın durumu bu akşam yayınlanacak yeni bölümde netlik kazanacak. Peki dün akşam yayınlanan bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

16 Haziran Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin sahibi Survivor Mı? HIRVATISTAN-NIJERYA FIFA 2018 Dünya Kupası Karşılaşması Mı? Yoksa Fox Ana Haber Hafta Sonu Bülteni Mi?

Gönüllüler Takımı Aileleriyle Görüşme Hakkı Kazandı…

Survivor ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Survivor reytinglerde de zirvede yer almayı başarıyor. Survivor’ın 16 Haziran Cumartesi günü yayınlanan bölümü tekrara vizyona giren Ayla filminin uzatılmış versiyonunu izleme ödüllü iletişim ödülü yarışması ile başladı. Nefes nefese geçen mücadeleyi kadınlarda Nagihan olurken erkekler de ise Hilmi Cem kazandı. Böylece gönüllüler takımı aileleriyle görüşme hakkı kazandı. Bu ödül ardından duygu dolu anlar yaşandı. Ödülü kazanamayan takım ise büyük buruk içindeydi.

Sembol Oyununun Sahipleri Kim Oldu?

Survivor ekranda heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Survivor’da final yaklaşırken, adeta heyecan dolu bölümler yaşanıyor. Günün ikinci mücadelesinde iki takım kol saati ödüllü sembol mücadelesinde karşılaştı. Kıyasıya yarış, eğlenceli dakikalara sahne oldu. Sembol oyununun sahibi kadınlarda Nagihan olurken, erkeler de ise Anıl oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler