Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul'da ayrılık vakti! Yeni sezonda o isim olmayacak

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’da ayrılık vakti! Yeni sezonda o isim olmayacak

Ekranın uzun soluklu dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul, yayınlandığı günden itibaren ekranda ses getirmeyi başarıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin her bölümü, heyecan ile izleniyor. Reytinglerde de üst sıralarda yerini almayı başarıyor. TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 121.bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümde beklenmedik bir gelişme yaşanarak Noyan’ın kız kardeşi Almıla Hatun’u oynayan Gönül Nagiyeva diziden ayrıldı. İşte detaylar…

Diriliş Ertuğrul dizisinin Ertuğrul Gazi’sini bir de babalar gününde görün!

Almıla Hatun’u oynayan Gönül Nagiyeva , senaryo gereği öldürüldü…

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul 121.bölümüyle yine nefes kesti. Sezon finali ile izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul’da yeni sezon öncesi Gönül Nagiyeva diziden ayrıldı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Noyan’ın kız kardeşi Almıla Hatun’u oynayan Gönül, senaryo gereği öldürüldü. Özellikle izleyiciler daha uzun süre dizide yer alacağını düşündüğü Almıla Hatun’un ölmesine şaşırdı. Dizide başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Almıla Hatun’un ölmesi izleyiciyi üzdü.

Gönül Nagiyeva Kimdir?

Gönül Nagiyeva…

Başarılı oyuncu Gönül Nagiyeva 1982 senesinde Azerbaycan‘ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. Çok küçük yaşlarda oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış, bale eğitimi almıştır. Kamu Akademisi bölümünden mezun olan Gönül Nagiyeva üniversite eğitimi süresince radyo ve televizyon ekranlarında sunuculuk yapmıştır.

Türkiye’ye ilk dizi oyunculuk deneyimini 2011 senesinde Aramızda Kalsın isimli dizi ile gerçekleştiren Gönül Nagiyeva daha sonra Mahkumlar, Kanun Namına, Terkedilmiş, Zaman Adlı Tren, Kızkaçıran ve Diriliş Ertuğrul gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Güzel oyuncu projelerde rol almaya devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler