Ana SayfaKimdirGönül Nagiyeva kimdir?

İlgili Postlar

Gönül Nagiyeva kimdir?

Başarılı oyuncu Gönül Nagiyeva başarılı oyunculuğu ile ekranda yer alan güzel, izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Peki güzel oyuncu kimdir? Nerede doğdu? Yer aldığı projeler nelerdir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gönül Nagiyeva Nerede Doğdu?

1982 senesinde Azerbaycan’ın Bakü  şehrinde dünyaya gelmiştir.

Gönül Nagiyeva Kimdir?

Çok küçük yaşlarda oyunculuk ile ilgilenmeye başlamış, bale eğitimi almıştır. Kamu Akademisi bölümünden mezun olan Gönül Nagiyeva üniversite eğitimi süresince radyo ve televizyon ekranlarında sunuculuk yapmıştır. Bir sosyal sorumluluk projesi olan Hayat Köprüsü dizisinde Suriyeli bir genç kıza hayat vererek Gönül Nagiyeva arap lehçesini çok düzgün konuşması ile gündeme geldi.

Türkiye’ye ilk dizi oyunculuk deneyimini 2011 senesinde Aramızda Kalsın isimli dizi ile gerçekleştiren Gönül Nagiyeva daha sonra Mahkumlar, Kanun Namına, Terkedilmiş, Zaman Adlı Tren, Kızkaçıran ve Diriliş Ertuğrul gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde oyunculuk serüvenini sürdüren oyuncu dizide Almıla Hatun Alangoya karakterini canlandırmaktadır.

Ülkemizden sürekli oyunculuk anlamında teklifler alan Gönül Nagiyeva ardından İstanbul’a yerleşmeye karar vermiştir. Yaşantısını İstanbulda sürdürmeye devam ediyor. Gönül Nagiyeva ana dili dışında, çok iyi derecede Rusça, Türkçe, İngilizce, iyi derecede ise Farsça bilmektedir. Başarılı oyuncu, profesyonel dans ve jimnastik dışında, yoga, bale, şarkı söylemek, spor yapmak, yüzmek, binicilik ve atıcılık ile ilgilenmektedir. Spor yapmayı çok sevdiğini belirten oyuncu, güzel fiziği ile dikkat çekmeyi başarıyor.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler