Ana SayfaDizilerSurvivor'dan kim elendi? Survivor 18 Haziran eleme sonuçları...

İlgili Postlar

Survivor’dan kim elendi? Survivor 18 Haziran eleme sonuçları…

Survivor 2018’in 18 Haziran Pazartesi yayınlanan son bölümünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finallere kısa süre kala bir yarışmacı daha adaya veda etti. Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında elemeye Turabi, Murat Ceylan ve Sema kaldı. Peki Survivor’dan kim elendi? İşte detaylar…

18 Haziran 2018 reyting sonuçları açıklandı: Zirvede kim var? Survivor mı? Dünya Kupası mı?

Eleme Potasına Giren Yarışmacılar Kimler Oldu?

Survivor son dokunulmazlık oyununda bireysel mücadeleler sonucunda ada konseyine gidildi. Yapılan oylama sonucunda ünlüler takımının yazdığı isim Turabi ilk eleme adayı oldu. Gönüllüler takımı da eleme için Hakan’ın ismini yazdılar ancak daha fazla oy çıkan Turabi eleme potasına girdi. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan isim olan Nagihan, karşı takımdan Sema’nın adını söyledi ve ikinci eleme adayı yaptı. Erkeklerde ise dokunulmazlığı kazanan Adem herkesi şaşırtan bir karar aldı. Oylama sırasında Hakan Hatipoğlu’nun ismini yazan Adem, son eleme adayını belirlerken ise farklı bir tercih yaptı. Hakan’ın daha güçlü olduğunu düşünen Adem, takım arkadaşı Sema’yı koruyabilmek için oy potansiyelini daha düşük gördüğü Murat Ceylan’ı 3. eleme adayı olarak gösterdi. Survivor son bölümde elemeye kalan Turabi, Murat Ceylan ve Sema oldu. Ada konseyinde oylama sonucuna göre elenen isim  Sema oldu. Survivor Ünlüler takımından Sema Aydemir, yarışmaya 102. bölümde elenerek veda etti.

Sema Aydemir Kimdir?

Ada’ya Veda Eden İsim Sema’dan Duygusal Konuşma…

Elenmesinden sonra Sema duygusal bir konuşma yaptı. İşte Sema’nın son sözleri, ‘Son haftalardaki başarısızlığım Survivor’a veda etmeme neden oldu. Bu hafta da ben kaybettim ve Nagihan ismimi söyledi. Yapabileceği en doğru şeyi yaptı. Burada olduğum ve All Star’a layık görüldüğüm için çok gurur duydum. Benim yolum bu kadarmış. Keşke şunu da yapsaydım diye düşündüğüm bir şey yok. Elimden geleni yaptım ancak çok başarılı finaller yapamadım. Üzgünüm Turabi sakat Adem yalnız kalacak oyunlarda’ şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler