Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in görümcesinden şok açıklamalar! Açtı ağzını, yumdu gözünü!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in görümcesinden şok açıklamalar! Açtı ağzını, yumdu gözünü!

Seren Serengil’in selülitli fotoğraflarını çektirdiği ve yaydığını iddia ettiği görümce sonunda sessizliğini bozdu. Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem İpek Şafak, Seren Serengil ve ağabeği Yaşar İpek hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil fotoğrafları için gazetecilere sitem etti “Ahlaksızlar”

Seren Serengil’in iddialarına görümcesinden bomba yanıt

Eşi Yaşar İpek ile Göcek tatilinde olan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde tekne tatili sırasında çekilen selülitli fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Serengil, fotoğraflar hakkında yaptığı açıklamada, fotoğrafları çektiren kişinin görümcesi Eylem İpek Şafak olduğunu iddia etmişti. Yaşar İpek’in kardeşi Eylem İpek Şafak, ilk kez sessizliğini bozdu.

Seren Serengil kimdir?

Eylem İpek Şafak, Seren Serengil’e verdi veriştirdi

Uçankuş’a konuşan Eylem İpek Şafak, “Bu konulardan artık inanın çok sıkıldım. İlk ve son kez konuşuyorum. Seren Serengil beni yapmadığım şeylerle suçluyor. Şahsıma hakaret ve iftiralarda bulunuyor. Ben bunları kabul etmiyorum. Bütün gazetelerin muhabirleri yazın Ege ve Akdeniz’de oluyor bunu herkes çok iyi biliyor siz de biliyorsunuz ama muhabir çekiyor onlar Eylem yaptı diyor.” dedi.

Yaşar İpek kimdir?

Muhatap olmak istemiyorum

“Ben eşimle yurt dışındaydım ve doğum günümdü ne olduğunu anlamadım. Bir anda gündeme geldik. Evlendiği dönemde de gelinlik fiyatı ortaya çıktığında benim çıkarttığımı ve uğraştığımı söylemişti. Benim alakam bile yok. Kendisiyle muhatap olmak istemiyorum”

Gerçekten artık bıktım!

“Benden yaşça büyük ben 29 yaşındayım o kaç yaşında. Muhatap olmak istemiyorum ama bir sus iki sus yeter artık. Avukatım gerekli başvuruları yaptı. Hukuki yollarla gereken neyse yapılacak. Gerçekten artık bıktım. Başlarına taş düşse benden biliyorlar ben işimde gücümde bir insanım.”

Yaşar İpek ile annesi, kız kardeşi dahil hiçbir akrabası görüşmüyor

“Yaşar’la ne ben ne annem ne de diğer akrabalarım görüşmüyor. Asla görüşmeyeceğim ve görüşmeyi de düşünmeyeceğim. Ben defalarca kez sustum. Sürekli suçlamalara maruz kaldım. İftiralardan bıktım. Bunlar çok kötü iftiralar çizmeyi aştı artık. Ben onların peşinde mi koşacağım. Dolandırıcılıkla bile suçladı beni o yüzden artık bütün hukuki yollara başvurdum. Onun dışında herkese de mutluluklar diliyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler