Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil fotoğrafları için gazetecilere sitem etti "Ahlaksızlar"

İlgili Postlar

Seren Serengil fotoğrafları için gazetecilere sitem etti “Ahlaksızlar”

Dünden beri bikinili fotoğraflarıyla basında yer alan Seren Serengil fotoğrafları için gazetecilere sitemde bulundu. Seren Serengil fotoğrafları ile oynandığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla zayıfladığına dair mesajlar veren Seren Serengil geçtiğimiz gün tatilde görüntülendi. Bikinili fotoğraflarında özellikle göbek bölgesinde kilo fazlası olduğu görülen ünlü isim, fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını ve fotoğraflara photoshop yapıldığını öne sürdü.

Yaşar İpek’in Seren Serengil’e yaptığı sürpriz sosyal medyayı salladı!

Seren Serengil fotoğrafları beğenmedi

Seren Serengil bikinili fotoğraflarının yayınlandığı Türkiye’nin önde gazetelerini hedef alarak sert bir açıklama yaptı. Kilolarının yanı sıra haberlerde selülitleri olduğu yönünde ifadelere de değinen Seren Serengil şöyle dedi; “Ahlaksız ve yalancılar hadi benim vücudu photoshopladınız Yaşar’dan ne istediniz salaklar:)) Ben 34 bedenim Yaşar 71 kg. Sırf bana düşmanlıktan ötürü tamamen photoshoplayıp dümdüz karnımı sarkmış gibi yapmışlar ahlaksızlar ben 51 kiloyum”

Seren Serengil kimdir?

Ünlü isim tarafından yapılan bu eleştiriler sonrasında özellikle yeni fotoğraflarını paylaşması beklendi. Yapılan yorumların bazılarında tatil fotoğrafları paylaşması istendi. Fakat Seren Serengil bu yorumlara yönelik bir cevap vermedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler