Ana SayfaÜnlülerZehra Çilingiroğlu bayram tatilini ailesiyle geçirdi...

İlgili Postlar

Zehra Çilingiroğlu bayram tatilini ailesiyle geçirdi…

Bayram tatilinin bitmesiyle birlikte tatilciler İstanbul’a dönmeye başladı. Yurt içi ve yurt dışı tatillerinden dönen ünlü isimler, Atatürk Havalimanı’nda objektife yansıdı. Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, Ayvalık dönüşü havalimanında görüntülendi. İşte detaylar…

Sevgilisi, Zehra Çilingiroğlu için ailesine rest çekti!

Zehra, Ayvalık dönüşü havalimanında görüntülendi…

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra, Ayvalık dönüşü havalimanında görüntülendi. Yanında Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’tan olan oğlu Hüseyin Kaya da vardı. Zehra Çilingiroğlu gazeteciler ile ayak üstü muhabbet etti. Zehra Çilingiroğlu, bayram tatilini Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki evinde, anne-babası ve kardeşiyle geçirdiğini, güzel bir bayram tatili geçirdiklerini söyledi. Bayramda ailecek tatil geçirerek, mutlu aile tablosunu sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Takipçilerinden birçok beğeni ve yorum aldılar.

Hülya Avşar, Ayvalık’taki yazlığında eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra ile birlikte poz verdi…

Kaya Çilingiroğlu geçen kış sevgilisini kızı Zehra, iki ay önce de oğlu Hüseyin Kaya ile bir araya getirmişti. Ailesinden de bu ilişki ile ilgili tam not almıştı. Dostlarına da ”Seda’yı çok seviyorum. “Her an size sürpriz yapabilirim” dediği duyumlar arasında yer almıştı. Hülya Avşar, Ayvalık’taki yazlığında eski eşi Kaya Çilingiroğlu, kızları Zehra ve köpeği Tombiş ile poz verdi. Fotoğrafı da Instagram hesabından kalp emojisi koyarak paylaştı. Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Seda Sevin bu olaya nasıl tepki vereceği ise merak konusu olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler