Ana SayfaDedikoduSevgilisi, Zehra Çilingiroğlu için ailesine rest çekti!

İlgili Postlar

Sevgilisi, Zehra Çilingiroğlu için ailesine rest çekti!

Geçtiğimiz aylarda Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Eray Ölçüm, ailesine rest çekti. Ölçüm, ailesinin istememesine rağmen Zehra Çilingiroğlu ile aşk yaşamaya devam ediyor. İşte detaylar…

Zehra Çilingiroğlu’ndan bomba itiraf: Sevgilime evlilik teklifini ben yaptım!

Eray Ölçüm’ün ailesi Zehra Çilingiroğlu’nu istemedi mi?

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz Ocak ayında Ankaralı Eray Ölçüm ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çilingiroğlu, sevgilisi Eray Ölçüm’ü annesi Hülya Avşar ile tanıştırmıştı. Eray Ölçüm’ün ailesinin ise, bu ilişkiye hiç sıcak bakmadığı, hatta oğullarından bitmesini istedikleri iddia edildi. Eray Ölçüm’ün de, babası Erhan Ölçüm ve annesi Ayşegül Ölçüm’ün bu isteğini kabul ettiği ve Zehra Çilingiroğlu ile ayrıldığı iddia edilmişti.

Ailesine rest çekti

İstenmeyen gelin olduğu iddia edilen Zehra Çilingiroğlu ve Eray Ölçüm, önceki akşam ortak arkadaşları ile birlikte Etiler’de görüntülendi. Bir mekanda arkadaşları ile birlikte oturup sohbet eden Zehra Çilingiroğlu ve sevgilisi Eray Ölçüm’ün, Ölçüm ailesine karşı geldiği ve aşklarına dolu dizgin devam ettikleri iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler