Ana SayfaDedikoduAlişan'ın Buse Varol'a taktığı tektaş, sponsor hediyesi mi?

İlgili Postlar

Alişan’ın Buse Varol’a taktığı tektaş, sponsor hediyesi mi?

Alişan’ın Buse Varol’a taktığı tektaş olay yaratmıştı. Sık sık cimri olduğu haberleri ile gündeme gelen Alişan’ın, Buse Varol’a taktığı 150 bin lira değerindeki tektaşın sponsor hediyesi olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Alişan ve Buse Varol nişanlandı! Alişan’ın tuzlu kahveyi içme anları yayınlandı…

Alişan’ın Buse Varol’a taktığı tektaş olay oldu

Alişan ve Buse Varol çifti, önceki akşan aile arasında yapılan sade bir tören ile nişan yüzüklerini taktı. Alişan, sevgilisi Buse Varol’a 150 bin lira değerinde kocaman bir tektaş yüzük taktı. Alişan’ın aldığı yüzük dudak uçuklatırken, yüzük hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Alişan kimdir?

Alişan’ın Buse Varol’a taktığı tektaş sponsor hediyesi mi?

STAR TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında, Alişan’ın Buse Varol’a taktığı 150 bin lira değerinde olan tektaş yüzüğün, sponsor hediyesi olduğu iddia edildi. Alişan’ın, nişandan önce sosyal medya hesabından yüzüğün reklamını yapması karşılığında yüzüğü aldığı iddia edildi.

Alişan, yüzüğü bedavaya mı getirdi?

Sık sık çok cimri olduğu yönündeki haberler ile gündeme gelen ünlü türkücü Alişan’ın, Buse Varol’a taktığı yüzüğü reklam yaparak bedavaya getirdiği iddiaları, herkesi şoke etti.

Buse Varol kimdir?

Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dostlar Mahallesi dizisinde tanışmışlardı.Kısa süren arkadaşlık aşka dönüşmüştü. Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile nişan yüzüklerini kısa süre önce atan Alişan, Buse Varol ile evlenmeye karar verdi. Bir süredir evlilik yolunda ilerleyen Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz Pazar akşamı nişanlandı. Aile arasında yapılan sade nişan törene, Alişan’ın yakın dostları Ece Erken ve Çağla Şıkel de katıldı. Bir ara yıldırım nikahı ile evlenecekleri yönündeki haberler ile gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti, Mayıs ayında evlenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler