Ana SayfaÜnlülerEdis’ten rekor kıran klip!

İlgili Postlar

Edis’ten rekor kıran klip!

Edis, geçtiğimiz günlerde yeni albümünün ikinci video klibini ‘Yalan’ şarkısına çekti. Klip çok konuşuldu. İşte Klip ile ilgili detaylar…

Yılmaz Erdoğan’ın, kızı Berfin ve şarkıcı Edis aşkına yorumu: Lan gidin…

Ünlü şarkıcı Edis, başarıları ile gündemde…

Ünlü şarkıcı Edis, başarılı şekilde gündemde yerini alıyor. Edis son dönemin en önemli Türkçe pop yıldızları arasına girmeyi başardı. Hatta belki de en başındaki isim desek hiç de yanlış sayılmaz. ‘Benim Ol’ şarkısıyla çıkış yapan ve daha sonrasından istikrarlı bir şekilde single’larla yoluna devam eden müzisyen en sonunda ‘An’ adını verdiği albümünü geçtiğimiz aylarda yayınlamıştı. ‘Roman’la çıkışı yapılan albümün ikinci klibi “Yalan” şarkısına geldi. Albüm iyi bir albüm olmasına rağmen ‘Yalan’ şarkısı iddialı şekilde gündeme geldi. Bir pop şarkısı da zaten minimum bu düzeyde olmalı. Edis, ‘Roman’ ve ‘Yalan’ gibi şarkılarla, videolarla yoluna devam ettiği sürece uzun yıllar ekranda kalmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Edis Kimdir?

Edis Rekor Kırıyor!

Orion Stüdyoları’nda çekilen klip, Türkiye’de ilk kez 80 saniye montajsız çekilerek bir rekor imza attı. Klibin yönetmenliğini üstlenen Gülşen Aybaba, “Açıkçası klip başladı, öyle bir dans ettiler ki, biz izlemekten her şeyi unuttuk. Ben ondan sonra karar verdim yayınlamaya. Çünkü şu ana kadar gördüğüm en iyi dans eden sanatçı Edis” dedi. Klip 24 saat bile geçmeden 1 buçuk milyonu aşkın izlendi ve Youtube’da trend videolar listesine girmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler