Ana SayfaKimdirEdis Görgülü kimdir?

İlgili Postlar

Edis Görgülü kimdir?

Son zamanların en popüler isimlerinden olan Edis kimdir? Tam ismi ile Edis Görgülü, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu? Genç kızların sevgilisi Edis hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.


Bugün Doğan Ünlüler

Edis aslen nereli? Edis şuan kaç yaşında? Edis hangi burç?

Edis aslen ismirlidir. Edis şuan 28 yaşında ve yay burcudur.

 Haluk Levent’den Şarkıcı Edis’e Gönderme!

Edis Kimdir?

Ünlü şarkıcı Edis ya da tam ismi ile Edis Görgülü, 28 Kasım 1990 tarihinde Londra’da dünyaya geldi. Bir süre sonra ailesi ile birlikte Türkiye’ye geldi ve İzmir’de büyüdü.  Müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda fark edilen Edis, henüz dört yaşındayken piyano çalmaya başladı. İzmir’de yaşayan Edis, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni kazanması ile birlikte İstanbul’a yerleşti. İstanbul’a ilk geldiğinde şarkıcı olmaya çalışan Edis, o zamanlar istediğini başaramadı. Bunun üzerine oyuncu olmaya karar verdi.

Edis, ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılın da rol aldığı Dinle Sevgili isimli dizide yaşadı. Ardından dizi teklifleri yapmaya başladı. İki dizide rol alan Edis, müzisyenlik için de teklifler almaya başladı.

2014 yılının Aralık ayında ilk single’ı ‘Benim Ol’u çıkaran Edis, şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. Ardından, müzik çalışmalarına devam etti. Şimdi, milyonlarca hayranı olan ünlü bir şarkıcı. Edis, başarılı bir başlangıç yaptığı müzik kariyerinde, emin adımlar ile hızla ilerliyor.

Edis’in single’ları

  • 2014 yılında Benim Ol single’lı
  • 2015 yılında Olmamış mı? single’lı
  • 2016 yılında Vay single’lı
  • 2016 yılında Dudak single’lı
  • 2018 yılında An albümü

Edis dizileri

  • 2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde oynadı
  • 2012 yılında Hayatımın Rolü dizisinde oynadı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler