Ana SayfaÜnlülerŞarkısı listeye giremeyen Murat Dalkılıç ateş püskürdü: Minnoş müzik mafyacıkları!

İlgili Postlar

Şarkısı listeye giremeyen Murat Dalkılıç ateş püskürdü: Minnoş müzik mafyacıkları!

Geçen ay Yıldızlı Şarkılar albümünde seslendirdiği şarkı en çok dinlenenler listesine girmeyen Murat Dalkılıç, isyan etti. Dalkılıç, “Minnoş mafyacıklar” diyerek ateş püskürdü. Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur Murat Dalkılıç’ı aklından sildirecek

Murat Dalkılıç isyan etti

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz ay yayınlanan Yıldız Tilbe’nin 39 sanatçının yer aldığı “Yıldızlı Şakılar” albümünde “Sevdanın Tadı” isimli şarkıyı seslendirmişti. Dalkılıç’ın şarkısı listelerde ilk 5’te yer almasına rağmen en çok dinlenenler listesine alınmadı. Murat Dalkılıç, buna çok kızdı ve sosyal medya hesabından isyan etti.

Murat Dalkılıç kimdir?

İşte Murat Dalkılıç’ın “Sevdanın Tadı” isyanı:

Yıldızlı şarkılar albümünde seslendirdiğim “sevdanın tadı” itunes, muud vb. platformlarda ilk beşte olmasına rağmen hiç bir haberde ve youtubeta en çok dinlenilenler arasına konmaması ilginç dostum.

Minnoş müzik mafyacıkları!

Hayır önemsediğimden değil, 3 kişi bile sevse kıymetli. Bir tek şu kısma takılıyorum; anlamıyorsunuz müzik denen varlığı kukla gibi oynatamayacağınızı ne zaman öğreneceksiniz minnoş müzik mafyacıkları. O illa gidecek bir yolunu bulacak! Buradan tıkasanız oradan çıkacak!

Minnoş Mafyacık kim?

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın sitem dolu sözlerinden “minnoş mafyacıklar” ifadesini kime yönelttiği merak konusu oldu.

Murat Dalkılıç, ünlü oyuncu Merve Boluğur ile olan evliliğini noktalamasının ardından başka bir ünlü oyuncu olan Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift, ilk başlarda gizlenmeye çalışsa da şimdilerde aşklarını doyasıya yaşıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler