Ana SayfaÜnlülerAydilge evlendi! 35 kiloluk gelinliği nasıl taşıdı?

İlgili Postlar

Aydilge evlendi! 35 kiloluk gelinliği nasıl taşıdı?

Ünlü şarkıcı Aydilge, keman virtüözü olan nişanlısı Utku Barış Andaç ile evlendi. Dün akşam Fenerbahçe Romantika’da gerçekleşen törenden detaylar haberimizde…

Şarkıcı Aydilge’nin gelinliğinin kaç kilo olduğunu duyanlar şoke oldu! Nasıl taşıyacak?

Aydilge ve Utku Barış Andaç evlendi

Şarkıcı Aydilge, uzun süredir keman virtüözü Utku Barış Andaç ile aşk yaşıyordu. Nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını atan çift, dün akşam evlendi.

Aydilge kimdir?

Düğün 17’nci yüzyıl Barok Dönemi’ni yansıttı

Aydilge ve Utku Barış Andaç, dün akşam Fenerbahçe Romantika’da gerçekleşen görkemli bir düğün töreni ile evlendi. Düğün, 17’nci yüzyıl Barok Dönemi’ni yansıtıyordu. Aydilge’nin gelinliği de öyle…

Aydilge o gelinliği nasıl taşıdı?

17’nci yüzyıl Barok Dönemi’ni yansıtan bir gelinlik tercih eden Aydilge’nin gelinliğinin ağırlığı tam 35 kiloydu. Sadece 45 kilo olan Aydilge’nin, tam 35 kilo ağırlığında olan gelinliği taşımakta zorlanması beklenirken, ünlü şarkıcının herhangi bir rahatsızlık hissettiği belli olmadı.

İşte Aydilge’nin gelinliği

Ünlü şarkıcı Aydilge, daha önceden ilişkisi hakkında yaptığı bir açıklamada “Biz sadece şimdiki hayatlarımızda değil, geçmiş yaşamlarımızda da bir arada olduğumuza ve birbirimizin ruh eşi olduğumuza inanıyoruz. Bu yüzden de 17’nci yüzyıl Barok dönemine ait özel bir konsept hazırlattık.” diye konuşmuştu.

Aydilge’den aşk ilanı

Aydilge, Utku Barış Andaç ile aşk yaşadığını sahnede ilan etmişti. Aydilge, sahne performansı sırasında bir anda “Gece Uyku Tutmazsa’nın sözü ve müziği bana ait ama kime yazdığımda sanırım yeterince belli olmuştur. O sadece orkestramda keman çalan bir müzisyen değil, aynı zamanda kalbimi de çalan bir prens.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Utku Barış Andaç ile evlilik hazırlığında olduğunu da açıklayan Aydilge, heyecanını ve sabırsızlığını “İçim kıpır kıpır. 7 aylık doğmuşum. Annemin karnında bile fazla duramamışım.” şeklinde ifade etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler