Ana SayfaÜnlülerTürker İnanoğlu korkuttu! Bodrum'da talihsiz kaza...

İlgili Postlar

Türker İnanoğlu korkuttu! Bodrum’da talihsiz kaza…

Türker İnanoğlu korkuttu! Bodrum’da talihsiz kaza geçiren Türker İnanoğlu sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..

Türker İnanoğlu Kimdir?

Bodrum’da talihsiz kaza geçiren Türker İnanoğlu’nun Son Durumu…

Yeşilçam ve Türk Sinemasının duayen ismi Türker İnanoğlu’n dan gelen kaza haberi hayranlarını üzdü. Bodrum’da talihsiz kaza geçiren Türker İnanoğlu’nun durumu sevenleri tarafından merak edildi. Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili detaylar…

Türker İnanoğlu’nun Cüneyt Arkın ifşası olay yarattı! Alkol problemini…

Türker İnanoğ’lu Ameliyata Alındı!

Türk sinemasının ve dizi sektörünün efsane ismi Türker İnanoğlu, Bodrum’daki evinde geçirdiği kaza sonucu yaralandı. Bir hafta önce evinin merdivenlerinden inerken dengesini kaybedip düşen usta yapımcı ve yönetmen, apar topar İstanbul’a getirilmek zorunda kaldı.Bel kemiğinin kırıldığı anlaşılan Türker İnanoğlu, Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesi’nde ameliyata alındı. Türker İnanoğlu’nun halen hastanede müşahede altında tutulduğu ve durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi. Oyuncu Türker İnanoğlu’nun sağlık durumu ise sevenlerini rahatlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler