Ana SayfaDizilerSurvivor ev ödülleri hangi yarışmacıların oldu

İlgili Postlar

Survivor ev ödülleri hangi yarışmacıların oldu

Bu akşam oynanan ödül oyunu Türkiye yarışma tarihine geçti. Survivor ev ödülleri kimin oldu? İşte yarışma ile ilgili detaylar.

Survivor’da ev ödülü yarışmacıların büyük bir heyecan yaşamasına neden oldu. Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile birlikte 4 yarışmacıya 1’er adet 2+1 ev verileceği açıklandı. Bu açıklama sonrasında tüm yarışmacılar büyük bir heyecan yaşarken bu akşam oynanan ödül oyunu ile birlikte Survivor ev ödülleri sahiplerini buldu.

Survivor ev ödülleri kimlere gitti?

Survivor ev ödülleri için yarışan yarışmacılardan Hakan, Anıl, Turabi ev ödülünü aldı. Sona kalan 2 isim Nagihan ve Murat olurken iki yarışmacının da sürekli eşit gitmesi sonrasında Acun Ilıcalı’dan yeni bir teklif geldi. Ilıcalı Murat ve Nagihan’ın istemesi halinde evi ortak bir şekilde alabileceğini söyledi. Bu teklif sonrasında düşünen yarışmacılar ortak bir şekilde evi alabileceklerini söyledi. Böylece evi alan 4. yarışmacı olarak Murat ve Nagihan oldu.

Özel bir inşaat firmasının sponsor olduğu ödül oyununda bugüne kadar Türkiye’de verilmemiş bir değerde ödül verildi. 4 yarışmacıya da birer ev hediyesi sunan Survivor, toplam değeri 3 milyon TL olan ödülü de böylece dağıtmış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler