Ana SayfaDizilerSurvivor’da kim elendi? Konsey sonuçlandı!

İlgili Postlar

Survivor’da kim elendi? Konsey sonuçlandı!

Survivor’da Murat, Hakan ve Nagihan arasındaki oylama sonuçları açıklandı. Survivor’da kim elendi? İşte Acun Ilıcalı’nın konseyde açıkladığı isim.

Survivor’da hızlı eleme döneminde yarışmacılar bir bir adaya veda etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme potasına çıkan 3 isim Murat, Hakan ve Nagihan olurken 3 isim arasından elenen yarışmacı Murat oldu.

Survivor’da kim elendi, hayallerine kim veda etti?

Adadan bu hafta itibari ile elenen isim Murat olurken finale çok az kala Murat adadaki hayallerine veda etmek durumunda kaldı. Yarışmanın ilk gününden itibaren sakin ve olgun tavırları ile herkesin gönlünü kazanan Murat, bu hafta zorlu potadan çıkamadı.

Halk Turabi’yi korudu

Sakat olduğu için dokunulmazlık oyunlarına katılamayan ve her hafta eleme potasına çıkma riski ile karşı karşıya kalan Turabi bu hafta halk tarafından korundu. 3’lü eleme potasında Murat’tan daha fazla oy alan Turabi böylece adada bir hafta daha kalmayı garantiledi.

Adadan ayrılırken gözyaşlarını tutamayan Murat Ceylan, herkesle vedalaştı.

Bu ayrılık sonrasında gönüllüler grubu bir kişi eksilirken, Turabi ve Adem oylama konusunda biraz daha avantaj kazanmayı başardı. Fakat genel çoğunluk hala gönüllüler takımında.

Hilmicem ne dedi?

Hilmicem daha sonrasında yaptığı açıklamasında ise şöyle dedi; “Benim için üzücü bir konseydi. En iyi arkadaşım gitti” Eleme sonrasında yeni bölüm fragmanı paylaşılırken, bireysel olarak oynanan oyun ekranlara getirildi. Oynanan diğer dokunulmazlık oyunu fragmanda gösterilirken yarışmacıların büyük bir mücadele verdiği görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler