Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 22 Haziran Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 22 Haziran Gelinim Mutfakta’da kim elendi?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu. İşte yarışmada birinci olan ve elenen isimler.

Her hafta sonunda yapılan toplam oylama ile birlikte Gelinim Mutfakta’dan ayrılan isimler ve haftanın birinciler belli oluyor. 15. Haftanın geride bırakıldığı yarışmada bu hafta da yine birbirinden zorlu mücadeleler veren yarışmacılar, 1 haftayı daha geride bıraktı.

Gelinim Mutfakta Yemekteyiz’i geçecek mi?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi yayınlanan 75. bölümde açıklandı. Her hafta 5 bilezik ödülünün verildiği yarışmada en az oyu alan gelin ve kaynana eleniyor. Bugüne kadar her hafta bir isim birinci ve bir isim sonuncu olurken bu hafta farklı bir durum yaşandı.

Gelinim Mutfakta birinci için Fatih Ürek tarafından yapılan açıklamalarda iki yarışmacının da 57 puan aldığı belirtildi. Bu sonuçla birlikte hem Özlem hem de Hatice haftanın birincisi olurken yarışma kurallarına göre devam edildi. Yarışma kurallarında iki birincinin olması halinde kura çekiminin yapılacağı yazsa da devreye Fatih Ürek girdi.

Yarışmacılara format dışı bir teklifte bulunan Fatih Ürek, iki yarışmacıya da 2’şer bilezik, kalan 1 bileziğin de bir sonraki haftaya devretmesini teklif etti. Özlem ve Hatice’nin bu teklifi kabul etmesiyle birlikte bugüne kadar uygulanmamış bir kural oluşturulmuş oldu.

Gelinim Mutfakta’da bu hafta kim elendi?

Birinci olan yarışmacılar belirlendikten sonra sıra elenen isme geldi. Bu hafta en düşük puanı alan gelin 47 puan ile Elif olurken Elif ve Elif’in kayınvalidesi Hülya Hanım yarışmaya veda etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler