Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı

Yaz döneminin iddiaları dizilerinden olan Meleklerin Aşkı 1. Bölüm fragmanı ile yayınlandı. İşte fragman ve dizi ile ilgili detaylar.

Türkiye’nin yaz döneminde en iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı ile şimdiden konuşulmaya başlandı. Yayınlanan fragmanda dizide yaşanacak olaylar ile ilgili bilgi almak mümkün olurken, oldukça farklı ve hareketli dizi geliyor.

Meleklerin Aşkı çok güldürecek!

Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı neler anlatıyor?

Dizinin ilk bölüm fragmanından oldukça hareketli ve komik bir dizinin geleceğini gösteriyor. Huzur evinde büyüyen Yağmur ile doğaya düşkün bir genç kız Melek’in aşkının anlatıldığı dizide ilk bölüm itibari ile yolların kesişmesi ekranlara getirilecek. İki ismin arasını yapacak isim Melek’in annesi Rukiye olacak. Rukiye iki çifti birleştirmek için elinden geleni yapsa da iki inat isim bu konuda anneye karşı direnecek. Diğer dizilerde olduğu gibi birbirini sevenlerin imkansız aşkından ziyade iki kişinin birlikte olması adına verilen mücadele ekranlara getirilecek.

Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi oyuncuların yer aldığı dizi yaz dönemi için beklentileri yükseltti.

Meleklerin Aşkı ne zaman yayınlanacak?

Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı ile birlikte dizinin yayın tarihi de belli oldu. Açıklamalara göre dizi 5 Temmuz Perşembe günü ekranlara gelecek. Dizi Perşembe akşamlarında izleyenleri ekran başına toplamayı hedefliyor.

Fragman ise şöyle;

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler