Ana SayfaÜnlülerMeleklerin Aşkı çok güldürecek

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı çok güldürecek

Show TV’de yayınlanacak Meleklerin Aşkı için dizi oyuncusu Oya Başar açıklama yaptı. Oyuncu yeni dizinin yaz boyunca izleyenleri çok güldüreceğini söyledi.

Türkiye’de yaz döneminde ekrana gelecek yapımlar oldukça iddialı. Show TV’de yayınlanacak olan Meleklerin Aşkı için özel bir röportaj y

Uzun bir aranın ardından yeniden bir televizyon dizisiyle ekranlara dönüş yapan Meleklerin Aşkı, yeni dizi projesini oldukça sevmiş. Dizide emekli bir hakim Rukiye rolüyle izleyenlerin karşısına çıkan Oya Başar, dizide huzurevinde kalan bir yaşlı kadını canlandıracak. Huzurevinde yapmadığını bırakmayan Rukiye’ye sonunda huzurevi yönetimi de dayanamazken onu buradan atıyorlar. Bu konuda çok fazla detaya girmeyen Oya Başar, “Devamı izleyicilerimize sürpriz olsun. Ama aşk dolu bir hikâye ile romantik-komedinin inceliklerini bir aile dizisinde birleştirdik diyebilirim.” diyerek büyük bir merak uyandırıyor

Meleklerin Aşkı kadrosunu nasıl buluyor?

Röportajında dizi kadrosunu da değerlendiren oyuncu, Didem Balçın gibi pek çok isimle daha önce de çalıştığını ve gençlerle çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çekimlerin İstanbul yerine Alaçatı’da devam etmesinden dolayı da son derece memnun olduğunu söyleyen oyuncu, “Yol gitmiyoruz, trafik ve zaman kaybımız yok. Hava da tertemiz, çok güzel geçiyor.” diyerek bu konudaki memnuniyetini de dile getirdi.

Estetiğe nasıl bakıyor?

Son günlerde magazin dünyasının gündemlerinden birisi olan estetiğe de değinen Oya Başar, kişileri tamamen değiştirecek değişikliklere sıcak bakmıyor. “Hoş bir dizi yaptık, çok seveceklerine inanıyorum. Bekleyin, biz geliyoruz!” diyerek izleyicilere de mesaj gönderen Oya Başar, açıklamalarını bu sözlerle tamamladı.

Oya Başar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler