Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta Yemekteyiz'i geçiyor mu?

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta Yemekteyiz’i geçiyor mu?

Ekranların yeni yarışma programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta reytinglerini giderek arttırırken ekranların popüler yemek programı Yemekteyiz için de ciddi bir rakip haline gelmeye başladı. İşte iki program arasında yaşananlar.

Ekranlarda yemek programları her zaman ilgi görürken TV8’de başlayan Yemekteyiz yeniden yarışmaya olan ilgiyi arttırdı. Bu programın ardından Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Gelinim Mutfakta ise giderek gündemde daha fazla yer bulmaya başladı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyenlerin dikkatini çekmeye başlayan Gelinim Mutfakta, şu anda Yemekteyiz’e karşı ciddi bir rakip olarak görülüyor.

Gelinim Mutfakta’yız da oda kavgası!

Fatih Ürek ile Gelinim Mutfakta

Gelinim Mutfakta’nın sunumunu Fatih Ürek’in yapması yarışmanın daha da ilgi çekmesini sağlarken yarışmadaki diyaloglar, gelinlerle anneler arasındaki atışmalar yarışmanın aynı zamanda güldürmesini de sağlıyor.  Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerden birisini Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu yaparken Koloğlu, “Kanal D’nin hangi programı garanti?’ başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazıda Gelinim Mutfakta yarışmasının Fatih Ürek sayesinde şimdiden gelecek sezonu garantilediği vurgulanırken şöyle denildi; “…Şarkıcı, kadınların sevdiği bir sima… İşini iyi yapıyor. Yemek, gelin, dedikodu ve kaynana dörtlüsüne yakışıyor. Rahatsız etmiyor, dengeyi buluyor ve bu formatın hakkını veriyor. Kulağıma gelen, yönetimin de kendisinden memnun olduğu… Ve bana göre, ‘yayından kaldırılmayacak işlerden’ biri. Yüzde 11 civarında share alıyor. Geçtiğimiz pazartesi TV8’in ‘Yemekteyiz’ programını yakalamış. O gün, Kanal D’nin program listesinde en üst sırada yer almış. “

Siz bu iki yemek programı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gelinim Mutfakta mı yoksa efsane yarışma Yemekteyiz mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler