Ana SayfaDizilerSurvivor 2018 98. bölüm ödülü ne?

İlgili Postlar

Survivor 2018 98. bölüm ödülü ne?

Survivor 2018 98. Bölüm ile ekranlar gelecek. 14 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümdeki ödül şimdiden öğrenildi. İşte detaylar.

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor, finale adım adım yaklaşırken izleyenleri de daha fazla heyecanlandırıyor. Son yarışmalarda ödüller çok daha cazip olurken yarışmacılar büyük ödüllere kavuşabilmek adına kıyasıya rekabet ediyor. Dün akşam yaşanan eleme sonrasında bu akşam oynanacak ödül oyunu hakkında ilk ipuçları geldi.

Survivor 2018’den en son kim elendi?

14 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde yarışmacılar New York’a gidecek. Kazanan yarışmacıların yanına bir kişiyi alma hakkı olacağı ve doyasıya bir New York turu yapacağı öğrenildi. Bireysel ödül oyunu dahilinde verilecek olan bu büyük ödülü duyan yarışmacılar büyük bir heyecan duyarken ödülü kimin kazanacağı oldukça merak edilmeye başlandı.

Survivor 2018 98. bölüm ile takımlar dağıldı

Takım halinde mücadelenin iptal edildiği Survivor’da artık her yarışmacı kendisi için yarışacak. Ödül oyununda da yine yarışmacılar birbirine rakip olacak. New York ödülünün açıklandığı o tanıtım ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler