Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı ilk bölümüyle ne kadar reyting aldı?

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle ne kadar reyting aldı?

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle reyting sınavını da verdi. Dizinin ilk bölüm sonuçları nasıl?

Yaz dönemi dizilerinden birisi olan ve iddialı tanıtımlarla yayın hayatına başlayan Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan ilk bölüm ile birlikte dizi için izleyenlerin tepkilerinin nasıl olduğu öğrenilirken aynı zamanda dizinin reyting sınav karnesi de çıktı.

Kalbimin Sultanı ilk bölümüne izleyenler nasıl tepki verdi?

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle başarısı ne oldu?

Kalbimin Sultanı için reytingler oldukça farklı. Öyle ki dizi yayınlandıktan sonra izleyenlerin bu konudaki değerlendirmeleri oldukça olumlu olmuş ve dizi sevilmişti. Fakat reytinglere bakıldığında dizinin çok az bir izlenme oranında kalması dikkatlerden kaçmadı. Üstelik yayınlanan gece çok sevilen Diriliş Ertuğrul gibi pek çok dizi de final yaptığı için ekranlara gelmemişti.

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle reytinglerde düşük bir sıralama aldı. Total’de 30. ve AB’de 16 sırada olan dizi, beklentilerin çok altında kaldı. Ali Ersan Duru, Aleksandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Tansel Öngel ve Beste Kökdemir gibi önemli isimlerin yer almasına karşın dizinin ilk bölümünde bu kadar kötü sonuç alması şimdiden dizi için büyük bir soru işareti yarattı. Alınan sonuçlar sonrasında şu anda önümüzdeki haftaki sonuçlar da merakla beklenmeye başladı.

Dizinin dün akşam yayınlanan ilk bölümünde beğeni toplayan dans sahnesi ise şöyle;

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler