Ana SayfaÜnlülerFaik Öztürk'ten kötü haber: Tekerlekli sandalyede!

İlgili Postlar

Faik Öztürk’ten kötü haber: Tekerlekli sandalyede!

Faik Öztürk’e ne oldu? Faik Öztürk hastane çıkışı tekerlekli sandalyede görüntülendi. Son derece halsiz ve bitkin olduğu gözlenen Öztürk’e ne oldu? Faik Öztürk neden tekerlekli sandalyede? Detaylar haberimizde…

Faik Öztürk’ün fotoğrafı Safiye Soyman’ı küplere bindirdi!

Faik Öztürk’e ne oldu?

Neşeli tavırları ve esprili konuşmaları ile yüzleri güldüren renkli kişilik Faik Öztürk, bu defa güldürmedi. Faik Öztürk, tekerlekli sandalyede görüntülendi. Hastane çıkışında görüntülenen Faik Öztürk, tekerlekli sandalyedeki haliyle sevenlerini üzdü.

Faik Öztürk kimdir?

Faik Öztürk tekerlekli sandalyede

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, önceki gün Nişantaşı’nda özel bir hastanenin çıkışında görüntülendi. Oldukça halsiz ve bitkin olduğu dikkat çeken Öztürk, hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıkarıldı ve aracına bu şekilde bindirildi.

Size dava açarım. Silin o fotoğrafları!

Faik Öztürk’ün yanında, kız kardeşi vardı. Avukat olduğunu ifade eden kız kardeşi, Faik Öztürk’ün çekilen fotoğraflarının silinmesini söyleyerek “Bu fotoğraf çıkarsa size dava açarım. Çektiğiniz fotoğrafları hemen silin.” diyerek tepki verdi.

Faik Öztürk’ün Safiye Soyman’ı çileden çıkardığı o fotoğraf

Faik Öztürk, son olarak bir kadınla sarmaş dolaş fotoğrafının çıkması ile gündeme gelmişti. Bu fotoğraf, Safiye Soyman’ı küplere bindirmişti. Soyman, fotoğraf hakkında “Bunu bana instagram’dan attılar. Bu nasıl iştir anlamadım. Faik Bey’e sordum, “Tanımıyorum” dedi. Hayranı olsa, hayranla böyle samimi poz verilir mi? Çok kızdım, bayağı bir tartıştık.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler