Ana SayfaDedikoduSelin Ciğerci evleniyor!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci evleniyor!

Cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdikten sonra büyük bir üne kavuşan Selin Ciğerci evleniyor, mutluluk pozlarını sosyal medyadan paylaştığı sevgilisi ile evleniyor. Sosyal medya fenomeni Ciğerci, sonunda muradına erdi. Detaylar Selin Ciğerci evleniyor haberimizde…Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrasında adeta sarışın bomba bir bayana dönüşmüştü.

Selin Ciğerci evleniyor!

Sosyal medyadaki videoları ve paylaşımları sayesinde 200 binin üzerinde kişi tarafından takip edilen Selin Ciğerci, sosyal medya fenomeni oldu.Bir dönem ünlü isimlerle aşk yaşadığı iddialarını ortaya atarak çok konuşulan Selin Ciğerci, şimdilerde Dj Akın Türkmen ile aşk yaşıyor.

Sosyal medyada fenomen olmaya başladığından itibaren “Bir evllilik teklifi etmedin öküz” diyerek çektiği videoları Instagramdan ve Snapchat hesabından paylaşan Selin Ciğerci, en sonunda uzun zamandır beklediği o anı yaşadı.

Selin Ciğerci, sahne aldığı mekanda önceki akşam sevgilisi Dj Akın Türkmen’den evlilik teklifi aldı.Hiç beklemediği bir anda sevgilisinden evlilik teklifi alan Selin Ciğerci, gözyaşlarına hakim olamazken, o duygusal anların videosunu Snapchat hesabından ve Instagramdan paylaşarak altına “Evleniyorum ben.

Selin Ciğerci Kimdir?

Hayatımın en güzel süprizli gecesiydi…” notunu düştü. Sahnede aldığı evlilik teklifi sonrası sevgilisi Dj Akın Türkmen ve onun ailesi ile birlikte çorbacıya giden Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Ciğerci paylaşımında “Geçen hafta buraya geldiğimde ‘Ezogelin’ bile gelin oldu ben olamadım demiştim. İşte şimdi ben de gelin oluyorum ‘Ezogelin'” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler