Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk mı yaşıyor?

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncular Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk yaşamaya mı başladı. Birlikte görüntülenen iki ünlü isim, aşk sorularına ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Tamer Karadağlı’nın Şaşırtıcı Tır Tatili!

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk mı yaşıyor?

Her ikisi de birer ünlü oyuncu olan Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk, birlikte görüntülendi. Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk, Cihangir sokaklarında birlikte yürürken basın mensuplarının objektifine takıldı. Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk, birlikte yemek yedi. Yemek, yaklaşık beş saat sürdü. Mekandan birlikte ayrılan Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk, birlikte görüntülendi.

Tamer Karadağlı kimdir?

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk
Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk aşk

Tamer Karadağlı aşk sorusuna sinirlendi

Muhabirler, Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk’u birlikte görünce “Tamer Bey hanımefendi sevgiliniz mi?” sorusunu yöneltti. Aşk sorusuna sinirlenen Tamer Karadağlı, “Ben size sevgilinizi soruyor muyum? Ben de sizin sevgilinizi öğrenmek istiyorum. Yoksa hayatınızda kimse yok mu? Ne zamandır kimse yok?” yanıtını verdi. Muhabirlerin aşk sorusunu tekrar sorması üzerine daha da çok sinirlenen Tamer Karadağlı, “Arkadaşlar bizi tutmayın artık, yeter.” diye çıkıştı. Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk hızlı adımlar ile uzaklaştılar.

Simge Selçuk kimdir?

Yıllar önce aşk yaşamışlardı

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk arasında, Ferhunde Hanımlar isimli dizide birlikte rol aldıkları sırada, yıllar önce yeniden aşk dedikoduları çıkmış, Simge Selçuk aşk dedikoduları hakkında “Tamer benim tanıdığım ilk erkekti. Çok özeldi. İlk aşktı. Aşkımız 6 yıl sürdü. Benim babam gibi, ağabeyim gibi, sevgilim gibi, her şeyim gibi.” diye konuşmuştu.

Tamer Karadağlı ve Simge Selçuk yıllar sonra yeniden birlikte görüntülendi. Baş başa akşam yemeği yiyen ünlü iki ismin, yıllar sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı gündeme geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler