Ana SayfaKimdirSimge Selçuk kimdir?

İlgili Postlar

Simge Selçuk kimdir?

Simge Selçuk kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Ne iş yapıyor? Nasıl tanındı? Kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi, hangi projelerde yer aldı? Simge Selçuk hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Simge Selçuk kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir?

Simge Selçuk, 1 Ocak 1975 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Ankaralıdır. Çocukluk ve gençlik yılları Ankara’da geçti. Bilkent Üniversitesi’nde Sahne Sanatları eğitimi aldı. Oğlak burcudur.

Simge Selçuk’un kariyeri

Simge Selçuk, oyunculuk kariyerine ilk adımını Ankara’da attı. Ardından, İstanbul’a geldi ve mesleğine burada sürdürdü. Dizi ve film teklifleri almaya başlayan Simge Selçuk, kariyerinde hızlı adımlar ile ilerledi.

Simge Selçuk, profesyonel oyunculuğa ilk adımını o dönemin iddialı dizilerinden birisi olan Ferhunde Hanımlar dizisi ile attı. Dizide, yıldızı parladı. Bu dizinin ardından, Gurbetçiler isimli dizide rol almaya başladı. Simge Selçuk, başrollerinde ise Aykut Oray, Ruhsar Öcal, Güngör Varlı ve Macit Sonkan yer aldığı dizide, Özlem karakterine hayat verdi. Dizinin ardından, birçok projede yer aldı ve oyunculuk kariyerinde hızlı adımlar ile ilerledi.

Simge Selçuk, yayınlandığı dönem televizyon ekranlarında fırtınalar estiren, Sanem Çelik, Halit Ergenç ve Nejat İşler gibi usta oyuncuların baş rolünde yer aldığı Aliye isimli sevilen dizide de rol aldı. Dizideki performansı izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Bu dizi ile büyük bir çıkış yakaladı.

Simge Selçuk, başarılı kariyerinde ilerlerken Merve Boluğur, Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin baş rolünde yer aldığı Acemi Cadı isimli sevilen dizide de rol aldı.

Dizinin ardından, Ekin Türkmen, Hande Soral, Fulya Zenginer ve Elit İşcan’ın baş rolünde yer aldığı Küçük Kadınlar isimli dizide rol almaya devam etti. Son olarak, Güzel Köylü isimli dizide rol aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler