Ana SayfaKimdirHakan Sabancı'nın Kardeşi Kerim Sabancı Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın Kardeşi Kerim Sabancı Kimdir?

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin en küçük oğlu Kerim Sabancı kimdir? Hacı ve Hakan Sabancı’nın küçük kardeşleri Kerim Sabancı Kaç yaşında? İşte Kerim Sabancı hakkında bilinmeyenler. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Kerim Sabancı aslen nereli? Kerim Sabancı Kaç Yaşında?Kerim Sabancı hangi burç?

Kerim Sabancı aslen Kayserilidir. 18 Haziran 1996 doğumlu Kerim Sabancı şuan 22 yaşında ve oğlak burcudur.

Kerim Sabancı Kimdir?

ABD’de eğitim gören Kerim Sabancı Arzu ve Ömer Sabancı çiftinin en küçük çocukları. 1996 doğumlu olan Kerim Sabancı gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Ağabeyleri Hakan ve Hacı Sabancı’nın ziyareti sonrası sosyal medyanın gündemi olmuştur. Kerim Sabancı tam bir Beşiktaş aşığıdır. Beşiktaş’ın hiçbir maçını kaçırmaz. Her ne kadar ağabeyleri kadar çapkın olmasa da Kerim Sabancı’nın da gecelerde kızlarla yakalanmışlığı var.

Densa Denizcilik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı çiftinin en küçük oğlu olan Kerim Sabancı, California’da bulunan University of Southern California okulundan mezun oldu.

Kerim Sabancı’nın mezuniyet törenine anne ve babasının yanı sıra kardeşleri Hacı, Hakan Sabancı, kuzeni Cevdet Çetindoğan ve arkadaşı Aslan Gülman da katıldı. Aile arasında ufak bir kutlama yapılan günde Arzu Hanım, ailece çektirdikleri fotoğrafın altına ‘Kerimcim bizi başarılarınla hep gururlandırdın’ notunu düşmüştü.

Hakan Sabancı Kimdir?

ABD’de yaşamasına karşın sık sık ailesiyle bir araya gelen Kerim Sabancı’nın Instagram sayfası annesi, babası ve ağabeyleriyle çekilmiş fotoğraflarla dolu. Genç veliaht tam bir kayak tutkunu. Her kış kayak tatili yapıyor.

Los Angales’te yaşayan Kerim Sabancı’nın Instagram sayfasındaki takipçisi sayısı şimdiden onbinlerde. Annesi Arzu Sabancı küçük oğluna Kerimoon diyor.

Hakan Sabancı eski aşkına geri döndü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler