Ana SayfaKimdirBeren Saat'in ölen sevgilisi Efe Güray kimdir?

İlgili Postlar

Beren Saat’in ölen sevgilisi Efe Güray kimdir?

Ünlü oyuncu Beren Saat’in ölen sevgilisi Efe Güray kimdir? Beren Saat’in hayatında önemli bir yere sahip olan Güray, neden öldü? Efe Güray hakkında merak edilenleri Efe Güray kimidir haberimizde bulabilirsiniz…

Beren Saat Doğum Gününde Ölen Sevgilisinin Kolyesini Taktı

Efe Güray aslen nereli? Efe Güray hangi burç?

Efe Güray aslen Ankaralıdır ve oğlak burcudur.


Bugün Doğan Ünlüler

Efe Güray kimdir?

Beren Saat’in hayatını kaybeden erkek arkadaşı Efe Güray, 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Kısacık ömründe başarıdan başarıya koştu. Henüz 19 yaşına geldiğinde bir arkadaşının kullandığı araçla geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Efe Güray, Beren Saat’in sevgilisiydi. Saat’in ünlü olmasında en büyük etkendi. Beren Saat’i meşhur eden yarışmaya katılmasını o sağlamıştı. Türkiye, Efe Güray’ı sevgilisi Beren Saat yorulmasın diye yarışma sırasında beklerken tanımıştı. Ancak, bir trafik kazası onu hayattan koparmıştı.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat, sevgilisi Efe Güray’ı aradan yıllar geçmesine rağmen unutmamıştı. Kaybından yıllar sonra yaşadıklarını şu sözler ile anlatmıştı: Yarışma bitti, ben ikinci oldum. Ankara’ya döndüm. Sonra bir akşam beraberdik, beni eve bıraktı, ben yatmaya gittim ve ve ve…. Birkaç saat sonra da onu morgda gördüm. Kardeşi aradı. Gazi Hastanesi’ne nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. Kopuk oralar. Yol boyu dua ettim. Ama Efe gitmişti, hissettim. Onu hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulansta ölmüş. Onu son kez görmek ve dokunmak istedim. Orada, o morgda, sevdiğim adama bakarken ‘Birinci hayatım bitti, şimdi ikinci hayatımdayım’ dedim.

Efe Güray’ın babası Enis Güray, oğlunu şu sözler ile anlatmıştı: Efe’ciğim her zaman gurur duyduğum son derece iyi kalpli, yumuşacık, yakışıklı, sevgi dolu bir gençti. Kısacık ömrü, hem teniste hem de derslerinde başarılarla doluydu. Çok çalışkan ve sorumluluk sahibiydi. Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde okuyordu. Fakültede okuduğu iki yılda spordaki ve derslerindeki başarılarıyla öğrenimini burslu olarak sürdürüyordu. Üçüncü sınıfa da sınıf birincisi olarak geçmişti. En büyük ideali iyi bir diş hekimi olmak, sonra da ortodontist olmaktı. İleride beraber çalışmayı hayal ediyorduk. Olmadı. Bizim için olmadı ama belki de başka gençlere destek olarak teselli olabilir, acımızı ve özlemimizi bir nebze azaltabilirdik. Böylece diş hekimliği eğitimi alan, ancak imkanları kısıtlı gençlere olanak sağlamak amacıyla eğitime yönelik bir vakfın temellerini oluşturmaya başladık. Hem onu yaşatacak hem de bu gençlerin yaşamları boyunca onu hayırla anmalarını sağlayacaktık.

Efe Güray’ın vefatının ardından, onun adına “Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı” kuruldu. Vakıf, maddi imkanları kısıtlı olan çocuklara spor imkanı sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler