Ana SayfaKimdirTorun Sadri Alışık Kimdir?

İlgili Postlar

Torun Sadri Alışık Kimdir?

Torun Sadri Alışık kimdir? Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi geçtiğimiz Pazar günü Show TV ekranlarından izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle izleyicinin büyük beğenisini kazanan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Hulusi JR’u Sadri Alışık kimdir? Sadri Alışık Nerelidir? Sadri Alışık Burcu? Torun Sadri Alışık Biyografisi ve  oyuncu hakkında merak edilenler Sadri Alışık haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Sadri Alışık Aslen Nerelidir? Sadri Alışık Şuan Kaç Yaşında? Sadri Alışık Burcu Nedir?

28 mart 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan torun Sadri Alışık koç burcudur.

Torun Sadri Alışık Kimdir?

Usta oyuncu Sadri Alışık’ın torunu olan Kerem Alışık ve Sibel Turnagöl’ün çocuğu Sadri Alışık, Akademi’de iki yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sinema Televiyon yüksek lisansı tamamlayan Alışık, New York’ta oyunculuk üzerine workshoplara da katılmıştır. Bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol alan Alışık, ilk kez  2018 yılında dizi deneyimi yaşıyor.

Sadri Alışık ilk dizi deneyimi olan “Keşke Hiç Büyümeseydik” dizisinde JR Hulusi Handırı  karakterine hayat veriyor. MinT Prodüksiyon’un hayata geçirdiği dizinin yapımcılığını Birol Güven üstleniyor. Senaristliğini Birol Güven, Murat Aras ve Eray Yasin Işık paylaşıtor. Dizinin yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu üstlenmiştir. Sadri Alışık ile beraber Ege Aydan, Açelya Akkoyun, Burcu Kara, Deniz Celiloğlu, Murat Kılıç ve İrfan Kangı’nın da yer aldığı Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi  Show TV’de seyircisiyle buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler