Ana SayfaKimdirDeniz Celiloğlu kimdir?

İlgili Postlar

Deniz Celiloğlu kimdir?

Deniz Celiloğlu, 19 Temmuz 1986 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. 3 yaşına kadar Bulgaristanda yaşayan oyuncu daha sonra ailesiyle birlikte Türkiyeye taşınmıştır. 187 cm boyundaolan ünlü oyuncu 82-84 kilolarında seyretmektedir. Göz rengine bakacak olursak Ela rengi gözlere sahiptir. Saçlarının rengi siyahtır.

Deniz Celiloğlu’nun eğitim hayatı

Deniz Celiloğlu, Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Tiyatro oyunculuğuna Deniz Celiloğlu, 13 yaşında başlamıştır.

Deniz Celiloğlu’nun oyunculuğuna dair

Deniz Celiloğlu, 2010 yılında Kanıt dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve tanınmaya başlamıştır. Deniz Celiloğlu, Gecenin Kraliçesi, O Hayat Benim, Emanet, Çalıkuşu ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrolü Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli’nin paylaştığı Poyraz Karayel dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Çetin karakterini canlandırmaktadır. Bir çok başarılı yapımcının projesinde yer almayı başaran ünlü oyuncu Deniz Celiloğlu, Kanıt Dizisinde Türkiye’ye kendisini fark ettirmiştir. Muhteşem Yüzyıl dizisinde de kendisinden söz ettirmeyi başaran başarılı oyuncu Deniz Celiloğlu, Kerem Yılmazer Genç Yetenek Ödülünü almıştır.

Deniz Celiloğlu’nun yer aldığı en son projesi

Deniz Celiloğlu’nun yer aldığı son dizi projesi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı “Siyah Beyaz Aşk” dizisidir. Baş rollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide Savcı Yiğit Aslan karakterini canlandırmaktadır.

Deniz Celiloğlu’nun yer aldığı dizi ve filmler 

Gecenin Kraliçesi

Emanet

Şeylerin Şekli

Salvador Dalı İçimi Isıtıyor

Ben Patronum

Gagarin Sokağı

Kanıt

Muhteşem Yüzyıl

Çalı Kuşu

Ev

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler