Ana SayfaDedikoduKüllenen Aşk Yeniden Alevlendi! Hadise Sarmaş Dolaş Dans Etti

İlgili Postlar

Küllenen Aşk Yeniden Alevlendi! Hadise Sarmaş Dolaş Dans Etti

Hadise eski sevgilisi Hakan Sabancı ile yeniden birlikte mi? Ünlü çiftin birlikte dans ederken görüntülendiği ve tekrar birlikte olduğu iddia ediliyor. Hadise Hakan Sabancı aşkı yeniden mi alevlendi? Birlikte dans ederken fotoğrafları ve videoları olduğu kulislerde konuşulan ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Sosyetenin gözdelerinden playboy Hakan Sabancı’nın aşk hayatı oldukça hızlı ve tam olarak hızına yetişilemiyor. Yakın zamanda aşk yaşadığı Aslışah Alkoçlar’dan ayrıldıktan sonra Hadise’yle de kısa süreli bir aşk yaşamıştı.

Aslışah Alkoçlar kimdir?

Hızlı geçen aşka hayatında aralarında yabancı güzellerin de olduğu pek çok isimle adı anılan Hakan Sabancı hakkında yeni gelen bir iddia gündeme bomba gibi düştü!

Hakan Sabancı ve Hadise barıştı mı?

Duymayan Kalmasın programındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Hadise, bir türlü unutamadığı aşkı Hakan Sabancı ile yeniden aşk yaşamaya başladı. İkili, Fransa’da dans ederken görüntülendi.

Şarkıcı Hadise ‘Sıfır Tolerans’ klibinde Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçmişti. Klipteki sahneler ikiliyi birbirine yakınlaştırmış, sette başlayan arkadaşlık aşka dönüşmüştü. Ancak ilişkileri fazla sürmemiş, bitmişti.

Hadise kimdir?

Hadise Hakan Sabancı aşkı
Hadise Hakan Sabancı aşkı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler