Ana SayfaDedikoduAlican Albayrak Kimdir?

İlgili Postlar

Alican Albayrak Kimdir?

Alican Albayrak Kimdir?

Birçok dizi ve projelerde yer almış başarılı oyunculardan olan Alican Albayrak kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Alican Albayrak’ın Hayatı

Alican Albayrak 2 Nisan 1987  yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğu olan Alican Albayrak Ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi’nde tamamlamıştır. Isparta‘da Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitimine devam etmiş daha sonra, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda staj yapma fırsatı elde etmiştir.

Sektör gereği biraz çabalaması gerektiğini bilen Alican Albayrak, 2007 yılında Amerika‘da Fringling Academy‘de çalışmalara ve eğitimlere katılmıştır. Ayrıca Devlet Tiyatroları’nda oyunculuk yapmış ve özel oyunculuk dersleri de alarak eğitimini tamamlamıştır. Alican Albayrak, ABD’ den döner dönmez ekrana Derin Sular dizisinde “Kuzey” rolüyle, Fox TV’ den giriş yapmış ve herkesin dikkatini çekmiştir.

Alican Albayrak daha sonra Uçurum dizisinde “Atıl” rolüyle devam etmiştir. Uçurum bittikten sonra sağlık sorunları nedeniyle 1  sene ara vermek zorunda kalan oyuncu, ekranlara bomba gibi geri dönmüştür. Sağlığına kavuşan Alican Albayrak, KanalD‘ de yayınlanan İnadına Yaşamak dizisinde “Çekmece Nuri” ardından yine ATV’ de yayınlanan Diğer Yarım dizisinde “Poyraz” rolünü aldı.

Alican Albayrak, 2014 yılında “Diğer Yarım” adlı dizide Poyraz rolünde olarak oynarken; Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Yamaç Telli, Nevra Serezli ile beraber oynamıştır.2015 yılında Atv‘de yayınlanan “Kara Ekmek” dizisinde Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman ile birlikte oynadı. Alican Albayrak şuanda ise Fox Tv’de yayınlanan “Savaşçı” dizisinde Teğmen Murat Gündoğdu karakterini canlandırmakta.

Yer Aldığı Projeler

2015 – Kara Ekmek (Ömer) (TV Dizisi)
2015 – Azim Kahramanı Ayşe (Metin) (TV Dizisi)
2015 – Acil Aşk Aranıyor (Ferhat (Konuk Oyuncu)) (TV Dizisi)
2014 – Diğer Yarım (Poyraz) (TV Dizisi)
2013 – İnadına Yaşamak (Çekmece Nuri) (TV Dizisi)
2012 – Uçurum (Eskici Atıl) (TV Dizisi)
2011 – Derin Sular (Kuzey) (TV Dizisi)
2011 – Şüphe (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler