Ana SayfaKimdirUğur Biçer Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Biçer Kimdir?

Uğur Biçer Kimdir?

Savaşçı dizisinde yakışıklılığı ve başarısı ile ön plana çıkan, karşımıza çeşitli projelerle çıkmış Uğur Biçer kimdir? Yakışıklı oyuncu hakkında bilinmeyenler haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Uğur Biçer’in Hayatı

Uğur Biçer, 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü’nden mezun olan Uğur Biçer oyunculuk alanında ilerlemek istediği için çeşitli eğitimler alarak kendini geliştirdi. Uğur Biçer ilk olarak hayatımıza Show Tv’de yayınlanan “Düşman Kardeşler” dizisinde girdi. Buradaki oyunculuğu ile tanınmaya başlayan Biçer, olumlu yorumlar aldı.

Daha sonra “Osmanlı Tokadı”,”Eyvah Eyvah 3″,”İnanç Odası” gibi yapımlarda izleyicisiyle buluştu. Kariyerine hız kesmeden devam eden yakışıklı oyuncu 2014 yılında döneminin en popüler dizilerinden olan “Kiralık Aşk” dizisinin ikinci sezonunda Cevdet karakterini oynadı. Güçlü bir kadroyla beraber çalışma fırsatı bulan Uğur Biçer için bu dizi kariyerini olumlu bir şekilde etkiledi.

Uğur Biçer, 2017 tarihinde ise senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı, “Savaşçı” adlı Tv dizisinde Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterine can vererek izleyicisiyle buluştu. Uğur Biçer şuanda oynadığı “Savaşçı” dizisinden olumlu yorumlar almakta ve yakışıklı oyuncu kariyerine hız kesmeden devam etmektedir.

Uğur Biçer’in Yer Aldığı Projeler

-Savaşçı(2017)

-Hanım Köylü(2016)

-Kiralık Aşk(2016)

-Güzel Köylü(2014)

-Eyvah Eyvah 3 (2014)

-İnanç Odası(2013)

-Osmanlı Tokadı(2013)

-Düşman Kardeşler(2012)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler