Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'in Haberini Ekrana Veren Ahmet Hakan İzleyiciden Özür Diledi!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Haberini Ekrana Veren Ahmet Hakan İzleyiciden Özür Diledi!

Seren Serengil’in Haberini Ekrana Veren Ahmet Hakan İzleyiciden Özür Diledi!

Bilindiği üzere Seren Serengil, Gülben Ergen’in aldırdığı tedbir kararına uymamak gerekçesi ile 3 gün hapis cezası yatmıştı. Cuma günü teslim olan Seren Serengil, pazartesi günü hapisten çıktı. Çıktığı zaman ‘şov’ yaptığı iddia edilen Seren Serengil’in haberlerini yayınlayacak olan Ahmet Hakan izleyicisinden özür diledi.

Ahmet Hakan: “Hepinizden Özür Diliyoruz.”

Gülben Ergen’in aldırdığı tedbir kararına uymadığı gerekçesi ile Seren Serengil 3 gün hapis cezası verildi. Cuma günü İstanbul Adalet Sarayı’nda infaz işlemleri yapılan Serengil, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 3 gün geçirdi. Kaldığı sürece odasının krokisini ve geçirdiği gününü anlatan Seren Serengil’in bu tavırları ‘şov’ olarak söylendi.Tek kişilik odada kalan Serengil’i, pazartesi sabah erken saatlerde cezaevine gelen avukatı ve sevgilisi Yaşar İpek çıkardı. Basına açıklama yapmamak için özel çaba gösterilirken, Serengil aracına binerek hızla uzaklaştı.

Tahliye olan Seren Serengil’in haberini sunacak olan Ahmet Hakan ani bir çıkışla kendisini izleyenlerden özür diledi. Ahmet Hakan şunları söyledi: “”10 şehit haberi verdim. Afrin harekatı zorlu biçimde sürüyor. Siyasi çekişmeler ise alıp başını gitmiş durumda. Böyle bir günde bir magazin ünlüsünün, bir başka magazin ünlüsünün gıybetini yaptı diye 3 gün hapse girmesinin ve bunun tadını çıkarmasının haberini ekrana getirdiğimiz için hepinizden özür diliyoruz. Kusura bakmayın” dedi.

Seren Serengil'in Haberini Ekrana Veren Ahmet Hakan İzleyiciden Özür Diledi!
Seren Serengil’in Haberini Ekrana Veren Ahmet Hakan İzleyiciden Özür Diledi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler