Ana SayfaDedikoduSarp Levendoğlu, Uğruna Yuvasını Yıktığı Derya Şensoy ile Evlilik Yolunda mı?

İlgili Postlar

Sarp Levendoğlu, Uğruna Yuvasını Yıktığı Derya Şensoy ile Evlilik Yolunda mı?

Sarp Levendoğlu, iddialara göre 2016 yılında; oyuncu eşi Birce Akalay ile Derya Şensoy uğruna boşanmıştı. Levendoğlu ile Şensoy, iki yıldır bir ayrılıp bir barıştıkları ilişkileriyle devamlı gündeme geliyordu. Yakışıklı oyuncu, Derya Şensoy’u annesiyle tanıştırarak, sonunda; fırtınalı aşklarıyla ilgili ilk evlilik sinyalini verdi!

Sarp Levendoğlu, Uğruna Yuvasını Yıktığı Derya Şensoy ile Evlilik Yolunda mı?

Levendoğlu’dan Evlilik İçin İlk Hamle!

Oyuncu Sarp Levendoğlu, 2014 yılında “Küçük Ağa” dizisindeki rol arkadaşı Birce Akalay’la evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştı. İddialara göre Levendoğlu’nun, Birce Akalay ile evliliğini bitirme sebebi oyuncu Derya Şensoy’du. Yaklaşık iki yıldır ilişki yaşayan Levendoğlu ve Şensoy çifti, evliliğe doğru ilk hamlesini yaptı. Yakışıklı oyuncu, Datça’da yaşayan annesi Emine Altıoklar’la sevgilisi Derya’yı tanıştırdı.

Sarp Levendoğlu, Uğruna Yuvasını Yıktığı Derya Şensoy ile Evlilik Yolunda mı?

Sarp Levendoğlu ve Saklayamadığı Aşkı Derya Şensoy’un Aileleri Tanışıyor!

Birce Akalay ile evliyken Derya Şensoy ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Sarp Levendoğlu, boşandıktan sonra aşkını saklayamadı. Levendoğlu, geçtiğimiz günlerde Derya Şensoy’u, annesiyle tanıştırarak ilk evlilik adımını attı. Bir diğer bomba iddia ise Sarp’ın annesi Emine Altıoklar’ın, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek, Derya Şensoy’un annesi Derya Baykal‘la tanışacağı yönünde…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler