Ana SayfaDedikoduBirce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşandı!

İlgili Postlar

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu boşandı!

İki yıllık evliliklerinin son zamanlarında sık sık boşanma iddiaları ile gündeme gelen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çifti, önceki gün Anadolu Aile Mahkemesi’nde görülen duruşma ile evliliklerini sonlandırdı. ünlü oyuncular, tek celsede boşandı. Detaylar haberimizde…

Son zamanlarda boşanma haberleri ile sık sık magazin gündeminin odak noktası olan, daha önceden de iki defa boşanmanın kıyısından dönen ünlü çift Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, resmen evliliklerini noktaladı.

1 Ağustos 2014 tarihinde büyük bir aşkla nikah masasına oturan Akalay ve Levendoğlu çifti, Sarp Levendoğlu’nun 10 Ocak 2017 tarihinde Anadolu Aile Mahkemesi’ne başvurup “Şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesi ile eşi Birce Akalay’dan boşanmak istediğini ifade etmişti.

Önceki gün görülen duruşmaya avukatları ile birlikte katılan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çifti, 10 dakika süren duruşma sonucunda resmen boşandı. Akalay ve Levendoğlu, birbirlerinden maddi ya da manevi tazminat veya nafaka gibi herhangi bir talepte bulunmadı.

10 dakikada iki yıllık evliliklerini noktalayan Akalay ve Levendoğlu, duruşma sonunda farklı araçlara binerek adliyeden ayrıldı.

Birce Akalay kimdir?

Sarp Levendoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler