Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu Sabaha Kadar Eğlenince, Eşi Evde Kıyameti Kopardı!

İlgili Postlar

Kadir Doğulu Sabaha Kadar Eğlenince, Eşi Evde Kıyameti Kopardı!

Kadir Doğulu rol aldığı ‘Babamın Günahları’ dizisi tutmayınca moral bozukluğu yaşadı. Keyfini yerine getirmek için son günlerde kendisini gece kulüplerine atan Doğulu, eve geç gelmeye başlayınca eşi Neslihan Atagül ile papaz oldu. Ünlü çiftten Neslihan Atagül’ün, durumla ilgili dostlarına dert yandığı da ortaya çıktı.

Kadir Doğulu Sabaha Kadar Eğlenince, Eşi Evde Kıyameti Kopardı!

“Babamın Günahları” Kadir Doğulu‘yu Fena Bozdu!

Bu sezon, Star TV’de ekranlara gelen ‘Babamın Günahları’ dizisinin reytingleri; istenilen seviyeye ulaşamayınca, dizi film 4. Bölümüyle final yapmıştı. Dizi filmin başrol oyuncusu Kadir Doğulu, ‘Babamın Günahları’nın erken final yapması nedeniyle moral bozukluğu yaşayarak soluğu gece kulüplerinde aldı.

Posta gazetesinden aldığımız habere göre; Kadir Doğulu, yanında eşi Neslihan Atagül olmadan bir grup arkadaşıyla, 26 Ocak Cuma gecesi Emirgan’daki gece kulübü La Boom’a gitti. Ardından ‘Gizli Kalsın’a geçip sabah 6’ya kadar eğlendi. Sabah 7 sularında eve dönenen Doğulu, eşi Neslihan ile tartışma yaşadı.

Neslihan Atagül: “Neredesin, sana neler oluyor?”

Eşi Kadir Doğulu’nun sabaha karşı eve gelmesine sinirlenen Neslihan Atagül, eşine hesap sordu. Doğulu’ya; “Neredesin, sana neler oluyor?” diye soran Atagül, eşiyle tartışma yaşadı. Bu durumla ilgili olarak yakın çevresiyle de dertleşen güzel oyuncunun, eşi Doğulu hakkında; “Son günlerde arkadaşları ile çıkıyor, eve geç geliyor.” Dediği öğrenildi.

Bu sezon, herhangi bir dizi filmde yer almayan güzel oyuncu Atagül’ün; ekranların Poyraz Karayel’i İlker Kaleli ile başrolünü paylaşacakları ‘İntiharcı‘ adlı yeni bir dizisiyle ekranlara döneceğinin müjdesi verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler