Ana SayfaDedikoduYasak aşk iddialarıyla gündemde olan Derya Şensoy açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Yasak aşk iddialarıyla gündemde olan Derya Şensoy açıklama yaptı!

Sarp Leventoğlu ile aşk yaşadığı ve Birce Akalay ile evliliğinin bitmesine neden olduğu iddiaları ile magazin gündeminin baş sayfalarında olan Derya Şensoy sonunda sessizliğini bozdu. Konu hakkında açıklama yapan Şensoy, yasak aşk iddialarını kesin bir dille yalanladı. Detaylar haberimizde…

Magazin dünyası geçtiğimiz günlerde iki yıl önce büyük bir aşkla dünya evine giren Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu çiftinin boşanma haberleri ile çalkalandı. Evliliğin bitme nedeninin ise, Sarp Levendoğlu’nun Ferhan Şensoy ve Derya Baykal çiftinin kızları Derya Şensoy ile yasak aşk olduğu iddia edildi.

Günlerdir konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayarak sessizliğini koruyan Derya Şensoy, sonunda konuştu. Şensoy, yaptığı açıklamada ”

Birkaç gündür yapacağım herhangi bir yorumun sevdiklerime zarar vermesinden çekindiğim için susuyorum. Fakat bu sabahki ‘takvim operasyonu’ iftirası bardağı taşıran son damla oldu.

Sevgi ve saygı çerçevesinde biten her şeyiyle güzel hatırlayacağım ilişkimin ardından konuyla ilişkisi olmayan kişilerin yalan haberlerle yıpratılıp, üzülmesine izin veremem. Beni ve sevdiklerimi yıpratmak için uydurulan bu hikayeyle ilgili gerekenin yapılacağını bildirmek isterim.” dedi.

Derya Şensoy hakkında, eski sevgilisi Seçkin Özdemir’in kendisini Nilay Deniz ile aldattığı dedikodusunu yayarak mağdur kadın rolünü oynadığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çifti, bundan iki yıl önce büyük bir aşkla nikah masasına oturmuş ve aşklarını evlilikle taçlandırmıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde boşanma haberleri ile gündeme geldiler.

Sarp Levendoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler