Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 11. Bölüm Önizleme Geldi! Hayat İdil'in Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 11. Bölüm Önizleme Geldi! Hayat İdil’in Tuzağına Düşüyor!

Star Tv ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizisi Kardeş Çocukları 10. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümde, Cemal, Ümran’ı arabasına bindirip götürürken Yıldırım onları görür ve takip eder. Yolda önlerini keser Ümran’ı Cemal’in yanından alır ve eve getirir. Umay, yeni kurduğu şirketin tanıtımı için Hayat, Hayal ve idil’i manken olarak podyuma çıkartmaya hazırlarken İdil Hayat’ı kıskandığından onun suyuna ilaç koyar. Hayat İdil’in tuzağına düşüyor.

Pazar Dizileri 2019

Hayat İdil’in Tuzağına Düşüyor!

Kardeş Çocukları 11. bölüm ön izleme yayınlandı. Ön izlemede, Hayat, ilaçlı içeceği içiyor ve sürekli terlemeye başlıyor. Umay, onu arkadaşları ile tanıştırıyor. Önce panik atak krizi geçirdiğini sanıyorlar. İyice fenalaştığını gören Volkan, onu kucağına alıp hastaneye götürüyor. Umay ise basınla konuşma yaparak durumu açıklıyor.

İşte Kardeş Çocukları 11. bölüm ön izlemesi..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldırım, Ümran’a o adamın arabasına neden bindiğini sormadan bir yere gitmeyeceğini söylerken, Yıldırım’ın annesi onları görür. Yıldırım eve geldiğinde annesi o kadınla sokağın ortasında ne işi olduğunu sorar.

Hayat, Volkan’ın evine girdiğinde Hayal’in orada olduğunu fark etmeden İdil’in aralarında olanı bildiğini söyler. Hayal üsteleyince Hayat doğum günü süprizi diye yalan atar. Cemal, Ümran’ı evin önünde yakalar ve onu boğmaya çalıştığı sırada Volkan olayı görür. Cemal’in arkasından giderek onu bulduğunda kafasından yaralanır. Reşat ortalığı ayağa kaldırır. Evin önünde nasıl böyle bir şey olacağına anlam veremez. Volkan yaralı bir şekilde eve döner. Lezzan ise kendi sanat galerisinde Ümran’ı asistanı olarak işe alır.

Umay, tanıtım için hazırlandığı sırada evin hizmetçisi Umay’ın parfümünü kullanır. Bunu öğrenen Umay, onu işten kovduğu sırada Reşat gelir ve personelin maaşını kendisi verdiğini onu kovmaya hakkı olmadığını söyler. Evin hizmetçisi Reşat’a özür dilemek için yanına gittiğinde, Umay’ın camdan baktığını gören Reşat hizmetçiye yakın davranır.

Reşat, Umay’ın kendisine haber vermeden şirket açmasından sonra ondan boşanmak için Volkan üstünden büyük bir plan yapar. Tanıtım olduğu gece Reşat sıkılır ve eve gelir. Umay’ın odasının ışığının yandığını görür ve banyoda hizmetçiyle karşılaşır. Reşat, banyodan çıkmaz.

Kardeş Çocukları 10. Bölüm Fragmanı İzle! Hayat’ın Korkulu Rüyası Cemal Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler