Ana SayfaDizilerLeke'den Nefes Kesen Tanıtım!

İlgili Postlar

Leke’den Nefes Kesen Tanıtım!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke ilk tanıtımı ile izleyicisi ile buluştu. Yapımını Tims&B pruductuons şirketinin yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendi. Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen’in paylaştığı dizi tanıtımı büyük merak uyandırdı. Leke’den nefes kesen tanıtım geldi. Senaryosunu Yıldız Tunç’un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor.

 Leke Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Leke’den Nefes Kesen Tanıtım!

Leke dizisinin ilk bölümü 16 nisan salı günü Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşarak. Muhteşem oyuncu kadrosu ile ekrana gelecek dizisinin tanıtımı büyük ilgi topladı. Dizinin ilk bölüm ilk fragmanı yayınlandı.

İşte Leke 1. bölüm 1. fragmanı izle..

https://youtu.be/pAziwP9H3JA

LEKE DİZİSİNİN KONUSU!

Kadınlara karşı mesafeli ve ön yargılı davranan Cem (Burak Sevinç), ile hayatını işitme engelli olan erkek kardeşine adayan Yasemin’in aşk hikayesini anlatan dizinin ilk görüntüleri seyirciden tam not almayı başardı. Dizinin tanıtımda, kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, inandığını sonuna kadar savunan, hem çalışan hem de üniversite hukuk bölümünde okuyarak kendi ayakları üstünde durmaya çalışan Yasemin’in yaşadığı zorluklar ekranlara geldi.

KADIN OLMAK NİYE BU KADAR ZOR?

Yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat’ın ameliyat olması için para biriktirmeye çalışan Yasemin’in yaşadığı çıkmazları “Hayat niye bu kadar zor. Onuruyla, şerefiyle yaşamak niye bu kadar zor. Kadın olmak niye bu kadar zor?” sözleri izleyicileri derinden etkiledi. Bütün hayatı işi olan genç iş adamı Cem’in aileye ve aşka olmayan inancı Yasemin’le tanıştıktan sonra değişecek. Cem ile Yasemin’in tanışmasında yaşanan olay şimdiden merak konusu oldu.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi 16 nisan salı akşamı saat 20,00’de ekranlara gelecek.

Gurur mu galip gelecek aşk mı? Kanal D’den Yepyeni Bir Aşk Dizisi: LEKE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler