Ana SayfaÜnlülerSurvivor 41. Bölüm Hikmet Yusuf Kavgası İzle! Acun'dan Diskalifiye Açıklaması Geldi!

İlgili Postlar

Survivor 41. Bölüm Hikmet Yusuf Kavgası İzle! Acun’dan Diskalifiye Açıklaması Geldi!

Survivor 2019 10. hafta 41. Bölüm ikinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyunu sırasında Yusuf’un Beyaz takımın tarafına geçmesi ve Hikmet’in de onu itmesi ile ikili arasındaki tartışma büyüdü. Acun Ilıcalı araya girerek Hikmet ile Yusuf’u sakinleştirdi. Tv8 kanalında Survivor Ekstra programında bu konu ele alındı. Acun programa telefonla bağlandı. Acun’dan diskalifiye açıklaması geldi. Ayrıntılar haberimizde.

2019 Survivor Yarışmacıları

Acun’dan Diskalifiye Açıklaması Geldi!

Tv8 kanalında yayınlanan Survivor Ekstra programına canlı olarak bağlanan Acun Ilıcalı, bu hafta dokunulmazlık oyununda yaşanan kavga ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak soruları yanıtladı.

İşte o kavga ve sonrasının videosu..

ŞİDDET DEVAM EDERSE DİSKALİFİYE EDEBİLİRİZ!

Survivor ekstra programının sunucusu Murat Özsarı;”Bir adam şimdi geliyor tahrik ediyor, diğer tahrik edilen adam da Allah korusun bir tane vuruyor, yani şimdi bu vuran adam diskalifiye oluyor. Tahrik eden adam ceza almıyor mu?” diye sordu.

Acun Ilıcalı, bu soruya yanıtı; “Çok güzel bir soru. Hani burada adam  tahrik edildi diğeri de geldi vurdu. Bundan dolayı diskalifiye eder miyiz bilmiyorum. Olaylara çok yönlü bakmak lazım. Biz diskalifiye etmeden önce devamı gelecek mi diye bakıyoruz. Yani şiddet devam ederse diskalifiye edebiliyoruz. Bir anlık fevri olaylarda diskalifiye etmeyebiliriz. Ben bu kararı tek başıma vermiyorum.” dedi.

Yusuf karşı takımın sahasına izinsiz girdiği için, Hikmet’de Yusuf’u ittiği için özür diledi.

Survivor 10. Hafta Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler