Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'dan Yeni Aşk Bombası Geldi!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Yeni Aşk Bombası Geldi!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile evliliğine geçtiğimiz aylarda son vermişti. Çiftin boşanmaları magazin basınına bomba etkisi yaratmış ve en çok konuşulan konu olmuştu. Ilıcalı, son olarak kızı Melisa’nın velayetini kendi üstüne almıştı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bir süredir taçsız güzel Itır Esen ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı’dan yeni aşk bombası geldi. Ayrıntılar haberimizde.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı’dan Yeni Aşk Bombası Geldi!

Acun Ilıcalı, şu sıralar Miami’de iken eski eşi Şeyma Subaşı ise İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia’yı İstanbul’da ağırlıyor. Subaşı, yeni sevgilisine İstanbul’u gezdirdi. Ünlü televizyon patronu Ilıcalı, önceki gün sarışın bir güzelle görüntülendi. İkilinin hayli samimi oldukları iddia ediliyor. Ilıcalı, motosikletinin arkasına oturttuğu sarışın kızın kim olduğu merak konusu oldu. Acun yeni bir aşka yelken mi açıyor.

Geçen hafta pazar günü, seçimlere kilitlenen Türkiye bu pazar’da Acun’un Miami’de motosikletinin arkasındaki kızın kim olduğuna kilitlendi. Edindiğimiz bilgilere göre kızın adı Çağla.

Şeyma Subaşı Kimdir?

TV8’i Sattığı İddia Edilen Acun Ilıcalı’dan Açıklama Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler