Ana SayfaÜnlülerTV8'i Sattığı İddia Edilen Acun Ilıcalı'dan Açıklama Geldi

İlgili Postlar

TV8’i Sattığı İddia Edilen Acun Ilıcalı’dan Açıklama Geldi

TV8’i sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. Sahibi olduğu TV8 kanalındaki hisselerini sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. Kanalın borç yükü yüzünden daha önce hisselerinin bir kısmını Doğuş Holding’e satan ünlü televizyoncu, TV8’i sattı iddiaları hakkında neler söyledi? 2013 yılında 70 milyon dolara aldığı kanalın şu anki değeri ne kadar? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Acun Ilıcalı TV8’i Sattı mı?

TV8’i sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi

TV8’i sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi. 2013 yılında MNG Holding’den 70 milyon dolara aldığı TV8 kanalındaki hisselerini sattığı iddia edilen ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, O Ses Türkiye ve Survivor gibi yurtdışından uyarladığı birçok programla reyting rekorları kıran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, daha önce kanaldaki hisselerinden bir bölümünü Doğuş Holding’e satmıştı.

Sekiz Medya Holding A. Ş.’deki hisselerinin bir kısmını Doğuş Holding’e satmasının kanalın yaşadığı ekonomik krize çare olmaması, Acun Ilıcalı’nın kanaldaki kalan tüm hisselerini satacağı iddialarını beraberinde getirmişti.

Bir süredir medya kulislerinde kulaktan kulağa konuşulan 3 farklı şirketin kanala talip olduğu haberleri, TV8’in satıldığı iddiasını beraberinde getirdi.

İlk olarak Azerbaycanlı Global Medya Group A.Ş’nin alıcı olduğu fakat Acun Ilıcalı ile yapılan görüşme sonrasında kanalın borç yükü sebebiyle anlaşma sağlanamadığı iddia edilmişti.

Azerbaycanli şirketle anlaşma sağlanamaması üzerine ünlü iş adamı Mahmut Karakeçeli’ye ait Maxam Holding, ciddi bir teklifle Acun Ilıcalı’ya geldi.

Büyük borç yükü altında olan TV8 kanalına sürpriz bir şekilde Medikal Park Hastaneler Grubu talip oldu. Kulislerde konuşulan iddialara göre Acun Ilıcalı, Medikal Park Hastaneler Grubu ile TV8’de kalan tüm hisselerini satmak üzere anlaşma sağladı.

İddialara göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, üç farklı şirketten gelen tekliflerden birisini kabul etti ve kendisine ait tüm hisseleri sattı.

Acun Ilıcalı, TV8 kanalındaki hisselerini sattığı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.
Acun Ilıcalı, TV8 kanalındaki hisselerini sattığı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Teklifleri doğruladı

2013 yılında Acun Ilıcalı’nın 70 milyon dolara satın aldığı TV8 kanalının şu an 210 milyon doları bulan piyasa değerine sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı, çıkan haberler karşısında bir açıklama yaptı.

TV8 kanalını yaşanan maddi zorluklar yüzünden sattığı iddia edilen Acun Ilıcalı, yaptığı açıklama birçok firmadan teklif geldiğini doğruladı.

Dünyadaki birçok ülkede yayınlanan programları Türkiye’ye getirerek kanalını ön plana çıkartan Acun Ilıcalı, henüz bir şirketle anlaşma gerçekleşmediğini söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler