Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı TV8'i Sattı mı?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı TV8’i Sattı mı?

Acun Ilıcalı TV8’i sattı mı? Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı hakkında çıkan TV’i sattığı iddiaları gündemde bomba etkisi yarattı. Daha önce TV8’in bir kısmını Doğuş Holding’e satan medya patronu Acun Ilıcalı’nın kalan kısmını da sattığı iddia edildi. Survivor ve O Ses Türkiye gibi birçok reyting rekortmeni yapımın sahibi olan Acun Ilıcalı, kanalındaki kalan hisselerini sattı mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Acun Ilıcalı Kanser Hastası Caner’in Hayalini Gerçekleştirdi!

Acun Ilıcalı TV8’i sattı mı?

Acun Ilıcalı TV8’i sattı mı? Televole programında futbolcularla ve ünlülerle yaptığı röportajlarla tanınan Acun Ilıcalı’nın, kendisini medya patronluğuna getiren TV8’i sattığı iddia edildi.

2013 yılında MNG Holding’den 70 milyon dolara TV8 kanalını satın alan Acun Ilıcalı’nın, bir süredir kanalı satmak istediği kulislerde konuşuluyordu.

Acun Ilıcalı’nın borçları yüzünden daha önce Sekiz Medya Holding A. Ş.’deki hisselerinin bir kısmını Doğuş Holding’e satması, kanalın tamamını satacağı iddialarını kuvvetlendirmişti.

Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye ve Survivor gibi birçok reyting rekortmani yapımı kendi kanalında yayınlayan Acun Ilıcalı’nın, yaptığı satışın yaşadığı ekonomik krize çare olmadığı iddia edildi.

Bir süredir medya kulislerinde konuşulanlara göre üç farklı alıcı olduğu konuşuluyordu.

İlk teklifin Azerbaycanlı Global Medya Group A. Ş.’den geldiği fakat Acun Ilıcalı’nın yapılan görüşmede borç yükü yüzünden anlaşma sağlayamadığı konuşulan haberler arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı'nın TV8'i sattığı iddia edildi.
Acun Ilıcalı’nın TV8’i sattığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Üç farklı şirketten gelen tekliflerin birisini kabul etti

Kanalın borçları yüzünden Azerbaycanlılarla anlaşma sağlanamaması üzerine sektörden sürpriz bir şekilde Medikal Park Hastaneler Grubu talip oldu. İddialara göre kanala talip olan Medikal Park Hastaneler Grubu, Acun Ilıcalı’ya ait TV8’deki tüm hisseleri satın almak üzere ünlü medya patronuyla anlaşma sağladı.

Acun Ilıca’ya ait kanaldaki hisseleri almak üzere son teklif Mahmut Karakeçeli’ye ait Maxam Holding’den geldi. 2016 yılında Lange şirketler grubunu da satın alarak Maxam Holding bünyesinde toplayan ünlü iş adamı Mahmut Karakeçeli, iddialara göre ciddi bir teklifte bulundu.

Acun Ilıcalı’nın üç farklı şirketten gelen tekliften birisini kabul ettiği ve TV8 kanalında olan kendisine ait tüm hisselerini sattığı öne sürüldü.   

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler