Ana SayfaÜnlülerMehmet Akif Alakurt Paylaşımıyla Pes Dedirtti!

İlgili Postlar

Mehmet Akif Alakurt Paylaşımıyla Pes Dedirtti!

Mehmet Akif Alakurt paylaşımıyla pes dedirtti! Türk kadınlarına hakaret ettiği paylaşımıyla eleştiri oklarının hedefi olan Mehmet Akif Alakurt, son paylaşıyla pes dedirtti. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tepkileri hala sürerken, ünlü oyuncunun ‘10 yaşından beri kızların üstündeyim, ciğerlerini biliyorum’ yorumu dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Mehmet Akif Alakurt’a Sevda Demirel Destek Çıktı

Mehmet Akif Alakurt paylaşımıyla pes dedirtti!

Mehmet Akif Alakurt paylaşımıyla pes dedirtti! Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük bir tepki çeken oyuncu Mehmet Akif Alakurt, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Türk kadınlarını aşağılayan bir ifade kullanan oyuncu Mehmet Akif Alakurt, şu sözleri kullanmıştı:

“Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep ‘Ben de öyle düşünüyorum’ diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin.”

Mehmet Akif Alakurt, bir takipçisinin desteğine verdiği yanıtla pes dedirtti.
Mehmet Akif Alakurt, bir takipçisinin desteğine verdiği yanıtla pes dedirtti.

Mehmet Akif Alakurt kimdir?

Takipçisine verdiği cevap tepki topladı

Bir dönem dizilerde rol alan ve daha sonra ekranlara küsüp bir köyde münzevi hayatı yaşamaya başlayan Mehmet Akif Alakurt’un bu paylaşımı tepkilere neden olurken, bir takipçisine yaptığı yorum pes dedirtti.

10 yaşından beri kızların üstündeyim, ciğerlerini biliyorum

Daha önce hakaret dolu paylaşımına bir takipçisinden gelen “Reis bayanlara bir eleştiri yapınca hepsi nasıl üzerine alındı. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dememişler boşuna.” sözlerini yanıtlayan Alakurt, “10 yaşından beri kızların üstündeyim, ciğerlerini biliyorum.” ifadesiyle tepki çekti. 

Ünlüler ağır sözlerle eleştirmişti.

Daha önce yaptığı paylaşımla sosyal medya hesaplarında eleştiri yağmuruna tutulan oyuncu Mehmet Akif Alakurt; başta Burcu Esmersoy olmak üzere Gürgen Öz, Tolga Karel ve Popstar Aydan olmak üzere birçok ünlü isim tarafından sert sözlere maruz kaldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler