Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Emre Aşık'a Sert Çıktı!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Emre Aşık’a Sert Çıktı!

Deniz Akkaya Emre Aşık’a sert çıktı! Eski futbolcu Emre Aşık’ın 3 çocuğunun annesi hakkındaki sözleri, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Eşi Yağmur Aşık’ın fuhuştan sabıkalı olduğunu iddia eden Emre Aşık’a Deniz Akkaya sert çıktı. Emre Aşık’ın bile bile Yağmur Aşık ile evlendiğini söyleyen ünlü manken Deniz Akkaya neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emre Aşık’tan Eşi Hakkında Fuhuş İddiası!

Deniz Akkaya Emre Aşık’a sert çıktı!

Deniz Akkaya Emre Aşık’a sert çıktı! Eski milli futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Aşık’ın sarma dolaş bir erkekle eğlenirken görüntülerinin basına yansıması üzerine boşanma ve iffet davalarını açmıştı.

Bir süredir magazin programların birbirlerine karşılıklı olarak ağır ithamlarda bulunan Yağmur – Emre Aşık çiftinden Emre Aşık, geçtiğimiz gün eşi hakkındaki sözleriyle olay yarattı.

3 çocuğunun annesi hakkında ağır ithamlarda bulunan Emre Aşık, Yağmur Aşık’ın fuhuştan sabıkalı olduğunu iddia ederek şunları söylemişti:

“Eşim fuhuştan sabıkalı. 2011’deki Barbie fuhuş operasyonunda şüphelidir. Bu yüzden Duygu olan adını Yağmur olarak değiştirmiş. Dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, para aklama gibi suçlara karışmıştır. Yasadışı işleri tespit edilmiştir. Uyuşturucu kullanıyor ve çocuklarımızı dövüyor. Çocuklarımın can güvenliği yok. Onları dadıya emanet edip yurt dışına gitmiş. Nerede olduğu belli değil.”

Deniz Akkaya, Emre Aşık' topa tuttu.
Deniz Akkaya, Emre Aşık’ topa tuttu.

Deniz Akkaya kimdir?

Sen en baştan bile bile evlendin

Emre Aşık, yaptığı açıklamanın ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelirken sosyal medya hesapları da ikiye ayrıldı.

Emre Aşık’a tepki gösterenlerin arasında olan ünlü manken Deniz Akkaya, eski futbolcuyu sert sözlerle eleştirdi.

‘Sen en baştan bile bile evlendin’ diyerek Aşık’ı topa tutan Deniz Akkaya, “Arkadaş nasıl birşey bu boşanmak!!! Nasıl bir nefret sarmalı oluşuyor bünyede, doğru ise sen en baştan evlendin bile bile hepsini” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Emre Aşık Kimdir?

Yağmur Aşık, avukatı aracılığıyla iddiaları yalanladı

Eşi Emre Aşık’ın kendisi hakkında yaptığı şok iddialardan sonra Yağmur Aşık, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

“İddialar gerçek dışıdır. Müvekkilimiz 1, 3 ve 6 yaşındaki 3 evladının yanındadır. Kendisine dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, resmi belgede sahtecilik, para aklama gibi iftiralar atılmıştır. Hiçbir sabıka kaydı yoktur. Geçmişi tertemizdir. İddia edilen bu lekeler çocuklarının hayatlarına atılmıştır. 6 yaşındaki çocuk iki yıl sonra okulunda bu haberleri arkadaşlarından duyacaktır.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler