Ana SayfaÜnlülerSeher Dilova'dan Hatice'ye Şok Sözler!

İlgili Postlar

Seher Dilova’dan Hatice’ye Şok Sözler!

Seher Dilova’dan Hatice’ye şok sözler! Ünlü şarkıcı Hatice’nin yer aldığı defilede kalçasını açması büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Podyumda yürüdüğü sırada transparan elbisesinin kalça kısmını kaldıran ünlü şarkıcı, sosyal medya hesaplarını ikiye böldü. Hatice’nin bu olay görüntülerine bir tepki de ünlü türkücü Seher Dilova’dan geldi. Hatice hakkında ‘ne yapacağını şaşırmış’ yorumunda bulunan Seher Dilova, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Seher Dilova’dan Hatice’ye şok sözler!

Seher Dilova’dan Hatice’ye şok sözler! Ünlü şarkıcı Hatice’nin, Muhammer Ketenci’nin defilesinde podumda yürürken kalçalarını açması büyük dikkat çekti.

Gelin – Damat fuarında düzenlenen defilede podyuma çıkan ünlü şarkıcı Hatice’nin, transparan kıyafetinin kalçasını açması sosyal medya hesaplarında ‘ilgi çekmek için ne yapacağını şaşırmış’ şeklinde yorumlandı.

Hatice'nin podyumda kalçasını açması, magazin basınında bomba etkisi yarattı.
Hatice’nin podyumda kalçasını açması magazin basınında bomba etkisi yarattı.

Hatice kimdir?

Müzik yapan bir genç kızdan podyumda poposunu paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek

Ünlü şarkıcının bu manşet olan hareketi bir tepkide türkücü Seher Dilova’dan geldi. Gelinlik defilesinde podyuma çıkan Hatice’yi sert sözlerle eleştiren Dilova, katıldığı 2. Sayfa programında olay görüntülerle ilgili şunları söyledi:

-Ankara oyun havaları söyleyen eğlenceli keyifli müzik yapan bir genç kızdan podyumda poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek.

-Babası başı geleneksel kasketli bildik bir Anadolu ailesinin kızı, Arif Sağ’ın öğrencisi.

-Evet evet oydu, Hatice’ydi podyumdaki. Bu sefer kıvrak keyifli türkülerini söylemek için değildi orada olmasının sebebi. İnsanlığa dayatılan sistemin sıkışmışlığının sonucuydu bu, ne yapacağını şaşırmıştı.

-Yönünü bulamayan bir kuş gibi oraya buraya çarpa çarpa kendisini podyumda buldu, o siyah transparan elbisenin içinde.

Hatice, olay yaratan görüntülerin ardından ilk açıklamasını yaptı

Podyumda yürürken kalçalarını açan ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen güzel şarkıcı Hatice, olay yaratan görüntülerinin ardından şu açıklamayı yaptı:

“İçimden geldiği gibi hareket ediyorum. Sadece kendi çapımda eğleniyorum, gülüyorum ve güldürüyorum. Ayrıca o hareket kesinlikle kurgu değildi. Sadece belden aşağı konuşanları şikayet edeceğim. Onun dışında her türlü eleştiriye açığım.”

Seher Dilova’ya cevap verdi

Seher Dilova’nın kendisini ağır sözlerle eleştirilmesi hakkında yorum yapan Hatice, “Onun dışında kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Herkes kendi kapısının önündeki çöplüğü süpürsün!” sözleriyle dikkat çekti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler