Ana SayfaÜnlülerPopçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

İlgili Postlar

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Yaptığı cesur paylaşımları ile sosyal medya hesabından gündemden düşmeyen popçu Hatice, Muammer Ketenci Defilesinde podyuma yaptığı hareketle Magazin Haberleri‘ne damgasını vurdu. Defileyi izleyenleri önce şaşırtıp sonra da adeta şoka sokan şarkıcı Hatice izleyicilere neden poposunu gösterdi? Detaylar Haberimizde..

Hatice Ben Türkiye’nin Jennifer Lopez’iyim Dedi Eleştirilere Maruz Kaldı!

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’nda organizasyonu yapılan ve Gelin Damat Dergisi’nin düzenlediği  evlilik haftasında defile düzenleyenlerden biri de Muammer Ketenciydi. Muammer Ketenci’nin podyuma çıkardığı mankenlerden biri de popçu Hatice oldu.

Hatice kimdir?

En son kendini Türkiye’nin Jennifer Lopez’i  ilan eden popçu Hatice, Muammer Ketenci defilesi için çıktığı podyumda yaptığı hareket ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Podyumda transparan kıyafeti ile yürüyen popçu Hatice, defileyi izleyenlere dönerek popsunu gösterdi. Haticenin popsunu görenler önce neye uğradıklarını anlamadı sonrasında şoka girdi.

İşte Hatice’ninİzleyiciye Poposunu Gösterdiği An;

hat,ce_podyum_popo_.jpg

Popçu Hatice: “Dünyayı Getirin Tozunu Attırayım”

Popçu Hatice, İnstagram sayfasındaki paylaşımına “Podyum neymiş…Dünyayı getirin tozunu attırayım” ifadeleriyle not düşerek paylaşımını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler